Silivri Facebook
banner88

CHP'Lİ BELEDİYE ATATÜRK LEVHASINI KALDIRDI...

OLACAK ŞEY Mİ BU?

ATATÜRK'ÜN KURDUĞU CHP'Lİ  YÖNETİMİN GÖREVİ ALDIĞINDA  İLK İŞİ: "ATATÜRK PARKI"LEVHASINI  KALDIRMAK OLDU.

Yeni Çiftlik  sahilde, halkın  denizden  faydalandığı, tahminen  10  dönümlük  bir  alana, 15 yıl  önce  ATATÜRK PARKI  adını  takmışlar  ve bir de  levha  koymuşlardı.

30 Mart 2014 de, Yeni Çiftlik  mahalle olarak    Marmara  Ereğlisi'ne  bağlandı. CHP  li  Bel.Başkanı, İbrahim Uyan   bu  parkın  acilen  düzene  konmasını  istedi.

Denize doğru  girişin  sağında, 20 ye yakın  gecekondu  misali   öte-beri satan  baraka  bir emirle  yıkıldı. Burası  kilitli  taş  ile   döşenerek  oto-park yapıldı. İyi de yapıldı. Zira  yüzmeye gelen  vatandaşların otoları  oto-yolun  kenarında  uzun  kuyruklar  oluşturuyordu. Oto park  bugün  dahi  yetmez durumda.

İşte  bu  düzenleme  sırasında  ATATÜRK PARKI  levhası da  kayıplara  karıştı. 1.5  ay  oldu. Yenisi  konmadığına  göre, bundan sonra da konmaz.

Vatandaş  üzülüyor. Bu levhayı  başka  bir  parti  mensubu  kaldırsa   bu kadar üzülmez. CHP li Bel.Başkan  İbrahim Uyan  belki  durumdan  haberdar bile değil.

Biz  bir uyarı  yapalım. Hoş  daha  evvel  yaptığımız  uyarılarda  KÖR ÇEŞMEDEN konu açmıştık. Hala  musluk  takılmadı. Üstelik  çeşmenin  cephesi  ilan  alanı oldu.

Gelişi güzel  ilan asmak veya  yapıştırmak  belediye  kanununca yasaktır. Belediye  ceza keser. Hakikaten  bu  ilanı  asan  vatandaşa ne yapılacak  ve musluklardan su ne zaman akacak  beklemedeyiz.

Özcan Büyükoğlu

 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol