Silivri Facebook
banner88

DİLEK DEMİRAL'IN BERAT KANDİLİ MESAJI...

AK PARTİ SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI DİLEK DEMİRAL’IN BERAAT KANDİLİ MESAJI

        

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral Beraat Kandili Münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusuna yer veren Demiral Şunları söyledi;

11 Ayın Sultanı ramazan Ayının müjdecisi, Yüce Yaratanımızın af, bolluk ve bereket kapılarını sonuna kadar açtığı Beraat kandiline ulaşmanın heyecanını siz değerli hemşerilerimle birlikte paylaşmaktayım.

Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de ve Peygamber Efendimiz(Sav) Hadislerinde Beraat Gecesinde içtenlikle edilecek duaların geri çevrilmeyeceği müjdelenmiştir. Bu gece ellerimizi semaya açıp geçmişimizin muhasebesini yaparak geleceğimizde düzelmesini istediğimiz konuların dua gecesidir. Berat Kandili diğer kutsi günlerde olduğu gibi, insanlar arasındaki küskünlükleri gidermek için de bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle Silivrili hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Beraat Gecesini kutlar, İslam Coğrafyasında ve tüm dünya da akan kanların durması barış, huzur ve kardeşliğin gelmesini, Ay yıldızlı bayrağımız altında sonsuza dek Cumhuriyetimizin bütünlük içerisinde daim olmasını dilerim. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol