Silivri Facebook
banner88

DÜNYAYI KURTARAN ADAM...

Değerli  Basın mensuplarımıza,

Adım Adım üyesi koşucular, Genç TEMA’larımız için hazırladığımız “Dünyayı Kurtaran Adım” projesine kaynak sağlamak amacıyla 17 Kasım’da İstanbul’da gerçekleşecek Avrasya Maratonu’nda Vakfımız için koşacak ve köprüyü geçecekler. İyilik peşinde koşan destekçilerimize teşekkürlerimizi iletmek ve hep birlikte Avrasya Maratonu’na Silivri TEMA olarak gönüllülerimizle katılacağız. 

Avrasya Maratonu’nun yapılacağı gün, koşucularımızın maratonu ardından Halk Yürüyüşü yapılacak olup, TEMA Ailesi olarak önlüklerimiz ve mesajlarımızla birlikte şenlikli bir yürüyüş gerçekleştirmek istiyoruz. Boğaz Köprüsü’nü hep birlikte geçmeye, Genç TEMA’larımız için iyilik peşinde koşan koşucularımıza destek olmaya var mısınız?  Yıl içinde gerçekleşen önemli etkinliklerimizden biri olacak olan Avrasya Maratonu’na sizlerle birlikte olmayı arzu ediyoruz. 

Adım Adım Oluşumu, koşarak STK projelerine destek sağlayan, gönüllülerden oluşmuş bu alandaki Türkiye’nin ilk ve tek sivil toplum oluşumu.  Adım Adım üyesi koşucular, Avrasya Maratonu’nda ilk kez TEMA’yı da destekleyecek ve maraton öncesi e-posta yoluyla yapacakları bağış çağrılarıyla, Genç TEMA’larımız için hazırladığımız “Dünyayı Kurtaran Adım” projesine kaynak sağlayacaklar.

 

Saygı ve Sevgilerimizle,

Silivri TEMA

Seher DERTOP

 

PROGRAM:       17 KASIM AVRASYA MARATONU

SAHİL/ATATÜRK MEYDANI,  HAREKET SAAT:   7,OO  

TAKSİM VARIŞ, B.ŞEHİR OTOBÜSLERİ AKTARIM: KADIKÖY/ALTUNİZADE FİNAL,BAŞLAMA

DOLMABAHÇE  İNÖNÜ STADYUMU , VARIŞ

TAKSİM OTOBÜSÜMÜZLE DÖNÜŞ…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol