Silivri Facebook
banner88

EMRİN OLUR PAŞAM EMRİN OLUR(!)  (İBRAHİM YÜCAL)

Emrin olur paşam emrin olur!

Bugünlerde aday adaylık çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Ak Parti de halen bir hareketlilik olmamaısı insanların bekleyişleri ve merakı dilden dile konuşuluyor. Konuşulmasından çok bugünlerde Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığında olan çalkantılar da gündemi oldukça meşgul ediyor. Orhan Aksu’nun Partiden olaylı bir şekilde ayrılması ve açıklamaları, Açıklayacağım deyipte açıklamadığı o meşhur belgesi, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş hakkındaki iddiaları, açıklamasındaki CNN hayali derken birde bakmışız olay, gelişmeler hakkında konuşma dahi yapmayan, soğukkanlılığını koruyan ve taviz vermeyen Metin Karakaş’ın durumu ve tutumu ona puan kazandırmaktan başka birşey yapmadı Sayın Orhan Aksu.

Gerçekten böyle bir belge var mı acaba? Diye kendi kendime soruyorum. Belgeyi Pazartesi bütün basın mensuplarına dağıtacaktı Orhan Aksu ama ne oldu bilmem. Bakıyorumda hafta sonu geldi. Acaba Kırmızı Pazartesi mi belgeyi iletecek bize. Komik değil mi ama! Açıklamalar, belgeler, ağır ithamlar derken ne oluyor elde olan KOCAMAN BİR SIFIR dimi. Pardon pardon 1 puan var. Gol yiyecek derken süper bir gol atan Metin Karakaş var. Bu saatten sonra Orhan Aksu’nun açıklamalarını merakla takip edeceğim. Ama kendisine de şahsen inanmayacağım. Haydi’ Orhan Bey çıkar belgeyi utandır bizi. Yoksa bak geçen her dakika senin aleyhine işliyor. Bir de bakmışsın gerçekleştirmek istediğin hayallerini kaybedeceksin. Hayallerini bilemem ama sevenlerini ve destekleyenlerini de kaybedeceksin.

SEVİNDİĞİM OLAYLAR DA OLUYOR SİLİVRİ’DE

Silivrinin tanınan simalarından olan ve genç kesimin destek verdiği Maşalacı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Emrah Maşalacı’nın Ak Parti’den Silivri Belediye Başkan Aday Adayı olacağını öğrendim. Sevindim açıkçası. Son yıllarda siyaset adına aktif ve kendinden emin duruşundan anlamalıydım bu Aday Adaylığı ama kendi ağızından duymam beni oldukça mutlu etti. Silivri adına yapılacak her türlü yatırımda sevinen kesimden olduğum için Emrah Maşalacı’nın da yatırımlarda nokta atışı yapacağından eminim. Hayırlı olsun Emrah Maşalacı.

CHP SAFLARINDA ROZETLİ AK PARTİLİ TÜREDİ

Geçtiğimiz hafta bayramlaşma törenlerinde, Silivri CHP İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen bayramlaşma da dikkatimi çeken birşey oldu. Geçtiğimiz yıl Garden Restaurantta düzenlenen Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nın adeta gövde gösterisi yaptığı ve Türkiye Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın da katıldığı rozet takma törenin de Egemen Bağış tarafından Ak Parti rozeti takılan Kamil Gürkan Başar, o gün Ak Parti saflarında yer almış hatta tarafımızca da fotoğraflanmıştı. Şimdi gelelim geçtiğimiz haftaya. Arkadaş bir yılda neler oldu bilinmez, Kamil Gürkan Başar bayramlaşmaya yanlış yerden başladı herhalde. Bir de baktım CHP İlçe Teşkilatı bayramlaşmasında yer almış. İlk önce afalladım sonra yanına kadar gittim. Gerçekten kendisiydi. Sormam gerekirdi ama sormadım Ak Parti Silivri İlçe Üyeliği’nden istifa ettin mi diye. Hatta buradan soruyorum İstifa ettiniz mi Sayın Kamil Gürkan Başar? İstifa etmediyseniz de bizlere bir açıklama yapmanız gerekiyor.

 

İŞ AHLAKI

Son olarakta buradan bazı meslektaşlarıma bir çift lafım olacak. Ben işimi ciddiye alan ve haber için saat gözetmeden her dakika, her saat ayakta olan bir gazeteciyim. İşim dahilinde Reklam peşinde de koşuyorum. Ama bazı arkadaşlarımız işlerimize sekte koymak isteyerek FIRILDAKLAR ÇEVİRMEYE BAŞLADILAR. Zaman zaman günlük 5.000 kişinin takip ettiği sitemizden bir tüy bile koparamayacak olanlar, dikkat etsinler site olarak prematüre doğum yapmasınlar… Bu yazıyı okuduklarında bir düşünsünler bakalım. Ben bu yazıyı neden yazdım diye. Allah herkesin rızkını verirmiş ama işi Ali Cengiz oyununa vurmasınlar. Dürüstçe işimizi yapalım. Buradan bu hareketi bana yapana sesleniyorum. Sayın meslektaşım, Bu saatten sonra ayıdan post benden size dost olmaz.

İbrahim Yücal

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol