Silivri Facebook
banner88

HALİS İŞLER DURUMDAN HABERDAR MI? (Ö. BÜYÜKOĞLU)

HALİS İŞLER, DURUMDAN HABERDAR MI?

 Halis İşler'i, tüm Silivrililer tanır. Görevinde başarılıdır. Liseyi, Sivas'ta İmam Hatip mezunu olarak bitirdi.,Üniversiteyi de Marmara Üniversitesi İlahiyat fakültesi 1984 mezunudur.

2004-2011 yılları arasında Silivri  de Milli Eğitim Md.yaptı. Buradan Beşiktaş ilçe milli eğitim Md.lüğü sonra Şubat 2012 de terfien  Tekirdağ il Milli Eğitim Md. oldu.

Tekirdağ da 451 okul, 5252 derslik, 7280 öğretmeni bulunan bir eğitim ordusunun başı Halis İşler.

Sn. İşler, Silivri de görev yaparken 2 önemli olay oldu. Biri SÖZLÜK  KRİZİ, diğeri de  Mehmet Akif Ersoy  kitabının  öğrencilere  bedava dağıtımı Sendikalar, öğrenci  velileri  büyük tepki gösterdi.

Tekirdağ iline bağlı  Yeni Çiftlik Beldesin de , mahalli belediyenin  yaptırıp, Milli Eğitime  hediye ettiği  BELEDİYE ORTA OKULU.3 yıldır faaliyette.

Bu  okul  henüz tedrisata başlamadan  RÜŞVET nedeniyle suç üstü yapıldı. Zb.Md cezaevine kondu. Önce MHP, sonra CHP ve en son da AKP li olan Bel.Başkanı da  aynı  suçtan ötürü  cezaevinde kesinleşen  cezasını çekmekte.

Yeni Çiftlik Belediye okulu  duvarında  büyük boy ATATÜRK POSTERİ  mevcut idi. Bu poster  geçtiğimiz  günlerde, okulun dış yüzü mantolama  olacak gerekçesiyle  duvardan indirildi. İndirilirken yırtıldı ve şu an  nerede olduğu bilinmiyor.

Okul  yöneticileri   DAHA  ALIMLI  ATATÜRK POSTERİ  yapıştıracağız duvara deniyor ama kesin bir durum yok.

Pazartesi okullar açılıyor. Tekirdağ İl Milli Eğitim Md. Sn. Halis İşler bu durumda ne düşünüyor acaba?

Fotoğraflarda

1 -Atatürk posteri duvar üzerinde

 2- Atatürk posteri çıkartılmış ve iskele kurulmuş

  3-Mantolama işi bitmiş. İskele sökülmüş ve Atatürk posteri yeri boş.

  4-Okulun ana girişi

 Özcan BÜYÜKOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol