Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR İÇİNDE UYU!... (İBRAHİM YÜCAL)

Işıklar içinde uyu…

Bugünlerde gerçekleşen Silivri Belediye Başkan aday Adayları gündemi belirliyor. E bizde gazeteciler olarak hemen her yerde bulunuyoruz. Gelelim bu hafta yaşananlara…

Bu hafta genelde kaybettiğimiz abilerimizin cenazelerinde bulunduk. Silivri Belediyesi İl Genel Meclis Üyesi Şerif Sezen’in kardeşi Hasan Bora Sezen’i ve Şuayip çay bahçesinin sahibi Şuayip Dinçel’i kaybettik. Şuayip ağabeyi bilmem ama Bora ağabeyi tanıma fırsatım olmuştu. Dünya iyisi ağabeyimizin bu erken gidişi beni çok derinden üzdü. Şerif Ağabey’in cenaze namazının kılındığı Piri Mehmet Paşa Cami Bahçesinde gördüğümde o dağ gibi adamın 1 günde nasıl yıkıldığını gördüm. Yanına gidemedim ama cenaze de bulundum. Bora Ağabey’in eşine ve ailesine sabır diliyorum. Işıklar içinde uyu Bora ağabey…

Gelelim Aday Adaylarına. CHP Silivri İlçe Teşkilatı Belediye Başkan Aday Adayları ile seçime erken giriş yaptılar. İlk önce Abdullah Yıldırım, Selami Değirmenci Ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar. Bu ne acele arkadaş demez mi kimse yahu!!! Selami Değirmenci’nin Aday Adayı olması en çok rahmetli babamı sevindirirdi açıkçası. Kendisi Selami Değirmenci Fanatiği diyebilirim. Selami Değirmencinin Aday Adaylığını açıkladığı gün salonda kimi zaman soğuk havalar esti. Değirmenci’nin açıklamasında;” ben sosyal demokratım ve bu anlamda belediyecilik yapacağım!” demesi beni düşündürdü. Acaba ne demek istedi. Daha sonra düşündüğümde anladım. Anlamayanlara da tavsiye ederim. Araştırsınlar.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a buradan bir mesajım olacak. Başkanım CHP Gençlik Kolları nerelerde? Bu soruyu neden size soruyorum, Çünkü Silivri CHP İlçe Teşkilatında neler oluyor bunu İlçe Başkanından çok sizin bilmeniz gerekiyor bence. Çünkü Selami Değirmenci CHP İlçe teşkilatı Üyesi ve Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde de CHP ile Silivri de Belediye Başkanlığı yaptı. Adaylık açıklaması yapıldığı gün bir tek Bircan Cevizliyi orada gördüm nedense, nerede bunlar Başkanım. Yoksa yine tatile mi gittiler,?

 Ahhhhh! Pardon…  Parti içi çalışmaları için İzmir Dikiliye Kampa mı gittiler?

Yooooook! Ama gitmiş olamazlar çünkü kamp öncesi manken seçer gibi genç seçiyorlar. Gitseler haberimiz olurdu kesin. Bunları kendileri ile paylaştığımız da böyle bir şeyin olmadığını ilettiler ama buna inanasım dahi gelmedi. Ayrıca da Silivri CHP Gençlik Kollarının Seçimlere hazır olduğuna da inanmıyorum. Geçtiğimiz dönem yakalanan o havanın bu sene olmadığını bütün herkes görüyor, bir tek kendileri göremiyor. Kampa gidileceğine, geçtiğimiz seçim de gençlik kollarında görev almış ağabeylerine danışsalar süper olur. Yoksa 3 yıldır olduğu gibi Tencere Tava Hep Aynı Hava… Buradan CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanı Anıl Onur’un Başkanlığına diyeceğim yok ama yanında bazı arkadaşlarının tavırları ve davranışları Sosyal Demokrat anlayışına uymuyor.

Son söz;

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.

Bertolt Brecht 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol