Silivri Facebook
banner88

KİMİLERİNE GÖRE TAKIM 17. DEĞİL... (İBRAHİM YUCAL)

KİMİLERİNE GÖRE TAKIM 17. DEĞİL

Bugün gerçekleşen Silivrispor yönetiminin basın toplantısında yer aldım. Pardon pardon İhsan Atun’un hikâyelerini dinledik desem daha güzel olur. Çünkü hiçbir yönetim kurulu üyesinin konuşmadığı ve sadece para mevzu bahis olduğu bir toplantıydı. Yok efendim şu oyuncuya 20 bin, şu oyuncuya 3 bin falan filanla dolu bir toplantı yaşandı. Arkadaş biz kime ne kadar verdiğini değil, bu takımın nasıl bu hale geldiğini merak ediyoruz. Bana ne senin 90 dakika üstün oynadığından, şanssızlıklarından. Hani derler ya HATİCEYE DEĞİL NETİCEYE BAK! Diye bir söz var biliyor musunuz? Silivrispor taraftarını üzmeyi bırak, kahrediyorsunuz. Senin aile olman önemli tabi, sporcularının da durumu belli çocuklar ellerinden geleni yapıyor. Ama takım şu anda kaçıncı sırada bilmem farkında mısınız?

BURADAN SİLİVRİSPOR BAŞKANINA BİR SORU SORACAĞIM. SAYIN İHSAN ATUN SİLİVRİSPOR KAÇINCI SIRADA BİLİYORMUSUNUZ?

Ama nereden bileceksiniz ki, 3 defa toplantınıza katıldık sürekli ağzınızdan yok efendim şuraya şu kadar para verildi, buraya şu kadar para verildi. Olmaz böyle kesinlikle olmaz! Takımı sayıyorsunuz ve diyorsunuz ki takıma 21 tane transfer yapıldı. 6 tane de Silivrili alt yapıdan yetişmiş sporcumuz var diyorsun. Bana sayma antrenörleri Silivrili diye. 7 adet branş var alt yapıdan diye konuşmasını biliyorsun ama takımda 6 tane sporcumuz Silivrili diye gerile gerile anlatıyorsun. Tamam sen belki kendini Real Madrid’in başkanı sanabilirsin ama takım 3. Ligde ve sondan 1.

Bize diyorsun ki Silivrispor da ben dâhil herkese ulaşabilirsiniz diye. Sayın İhsan Atun, 2. Başkanınız Süleyman Gencoğlu bana telefon ettirip kendisini rahatsız etmememi söyletti. Ve siz bu lafları söylerken de orada yanı başınızda oturuyordu. Bu saatten sonra sadece maçlarınızı takip eder görevimi yaparım. Stada gider KASABA’lıların arasında takımımı desteklerim.

Size buradan da bir tavsiyede bulunuyorum. Her maç sonunda o takımını sabah akşam, yağmur çamur, sıcak soğuk demeden destekleyen KASABA grubunun sesine kulak verin ve İSTİFA ETMEDEN STATTAN ÇIKMAYIN! Sizin için en hayırlısı da bu olur bence. O zaman hani durmadan söylüyorsunuz ya benden 50 bin lira gitti, Süleyman Gencoğlu’ndan 40 bin lira gitti diye, o paracıklarınız da cebinizde kalır. Torunlarınız dediğiniz gibi size hesap sormaz. Merak ta etmeyin Silivrispor bu kadar kötü durumlara da bir daha düşmez!

Buradan bugün Silivrispor’da karşılaştığım gazeteciye sesleniyorum; Silivrispor senin benim babamın malı değil! İlk önce haddini bileceksin. Spor muhabirisin tamam anladım. Belki o kulüpten maaşta alabilirsin. Bana kullandığın sözü ilk önce otur düşün. Bazı konular yüzünden bizi sportif aktivitelere çağırtmıyorsan o zaman Silivrispor senin tekelin altına girmiş ve başkan sen olmuşsun demektir. Onursal Başkan Mustafa Saral zamanı giremediğin o Silivrispor’un kapısından girmişsin tamam ama merak etme yakında yine o kapı sana gözükür.

İbrahim Yucal

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol