Silivri Facebook
banner88

MHP SİLİVRİ HAREKETLENDİ...

MHP SİLİVRİ HAREKETLENDİ…

MHP Silivri, yaptıkları bir dizi faaliyetlerle yerel seçimlerde biz de varız dedi…

Gazitepe Mahallesi’ne yapılan ziyarette vatandaşlarla görüşüldü… Hafta sonu kahvaltısında tüm mahalle başkanları ile yerel seçimlerle ilgili durum değerlendirilmesi yapıldı. Öğretmenler günü nedeniyle Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ziyaret edildi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ İLE İLGİLİ İLÇE BAŞKANIMIZ ŞENOĞLU TÜRKYILMAZ'IN BASIN AÇIKLAMASI ;

Geleceğimizin güvenceleri olan çocuklarımızı hayata hazırlayan ; bu gencecik insanların birer fidan gibi yeşermesini sağlayan, dünyanın en kutsal vazifesini fedakarlıklarla icra eden, gelecek nesillerimizin adına umut bağladığımız büyük Atatürk’ün yansıması olan siz öğretmenlerimizin bugün şeref günüdür.

 

Milli kimliğin oluşmasında, tarih şuurunun özümsenmesinde, millet bilincinin anlaşılması ve yerleşmesinde öğretmenlerin önemli bir işlevi vardır. Öğretmenlerimizin çocuklarımızı; cesur, bilgili, zeki ve çalışkan bireyler olarak yetiştirme görevlerini bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en güzel şekilde yerine getireceklerine yürekten inanmaktayız. Ancak günümüzde öğretmenlerimizin ve dolayısıyla ekonomik problemler altında ezilen, itibar ve saygınlığı her geçen gün zayıflayan bu mesleğin; Türkiye’nin güçlenmesi ve milletimizin ilerlemesi yolunda ne denli katkı sağlayacağı tartışmalı bir konu olarak karşımızdadır.

 

Öğretmenlerimizin, refah ve huzura kavuşacağı günlerin gelmesi dileklerimle; dünyanın en değerli varlıkları olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar ebediyete intikal etmiş ve bu kutsal görev sırasında şehit düşmüş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anarız.

 

Saygılarımızla,

MHP SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI

ŞENOĞLU TÜRKYILMAZ

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol