Silivri Facebook
banner88

Muhteşem Sene Sonu Kutlaması!
 
Etkinliğe katılan öğrenciler, çeşitli monologlardan piyese, kanto gösterilerinden sihirbazlık gösterilerine, taklitlerden tiyatroya kadar bir çok etkinliği büyük bir başarı ile sergiledi. Her biri ayrı ayrı başarıyla, kendilerine ait bölümleri gerçekleştiren miniklerin gösterileri, yakınlarının duygulu anlar yaşamasına sebep oldu.
 
 
 
İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşma yapan Okul Müdürü Erdal ASLAN, eğitimde  okul, öğretmen ve aile faktörünün çok önemli olduğunu, başarı için bu üç öğenin uyumlu olması gerektiğini belirterek, 1-C Sınıf Öğretmeni Şule SÜNGÜ’yü ve öğrenci velilerini başarılarından dolayı tebrik etti.
 
 
 
 
 
Şule SÜNGÜ bir yıl boyunca yaşadıkları zorlukları, öğrencilerin gelişim sürecinin kendisine verdiği keyfi velilere aktardı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Miniklerin gösterisine ilgi büyüktü ve durmaksızın alkış aldı. Ağaç yaş iken eğilir isimli gösteride öğrenciler tarafından sunulan güller tüm veliler için büyük sürpriz oldu.
 
Sınıf Annesi Gözde PELİT, sene boyunca büyük bir sabır ve özveri ile çocuklarına eğitim veren Sınıf Öğretmeni Şule SÜNGÜ’ye tüm veliler adına teşekkür ederek bir buket çiçek verdi.
 
 
 
 
 
 
Müzik eşliğinde hep beraber üfledikleri pastanın kesilmesini heyecanla  bekleyen öğrencilerin mutlulukları gözlerine yansıdı.
 
 
 
 
 
 
Azalmaz bir tempo ile yaklaşık 5,5 saat süren kutlamada, çok yoğun bir hazırlık süreci geçirildiği belli oldu.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol