Silivri Facebook
banner88

NAİL GÜÇLÜ KANDEMİR'E CEVAP VERDİ...

Sayın Cihangir Davutoğlu;

İnternet sitenizi devamlı takip eden biri olarak, öncelikle yapmış olduğunuz pozitif ve tarafsız habercilikten dolayı şahsınıza tebriklerimi iletmek istiyorum. 24 Ekim de sitenizde yayımlanan “Yılmaz Kandemir den Savcılığa Suç Duyurusu” adlı haberde, ben ve diğer şirket ortaklarımın, sıfatları, görevleri ve temsil ettiği kurumları Sayın Yılmaz Kandemir tarafından yanlış olarak lanse ettirilmiş olup, ekteki kamuoyunu doğru  bilgilendirme cevap hakkımızın, sitenizin aynı sütunlarında yayınlanmasını bekliyoruz. Hiç kimsenin, başkaları ile olan siyasi ve ticari hesaplaşmalarına, olayları teknik yönden çok fazla irdelemeden, haksız yere isimlerimizi karıştırıp, hukuki platforma ve yerel basın önüne servis etmemesi gerektiğinin altını bir defa daha önemle çizerek,  sizlere saygılarımı sunuyorum..

 

Nail Güçlü (Elk. Müh.)

 
 
 

   Sayın Yılmaz Kandemir’in, Nazif Konuk’a ait 80 ada 60 parselde yapmış olduğu inşaatındaki, imar usülsüzlükleri  iddaası ile, savcılığa suç duyurusunda bulunduğu, 24 Ekim 2013 tarihli tutanak ve yerel basın haberlerinde adları haksız yere geçen, ben Ali Nail Güçlü(Elk. Müh.) ve diğer şirket ortaklarım, Veli Uysal (Y.Mak. Müh.), Aslıhan Uysal(İnşaat Müh.)’ın  söz konusu tutanak ve yerel haberlerde, sorumlulukları, sıfatları ve bağlı oldukları kurumları  yanlış olarak beyan edilmiş olup, bu konu ile ilgili olarak, kendim ve ortaklarım adına kamuoyunu bilgilendirmek zorunluluğunu hissetmiş bulunmaktayım.

   Bizler, Alibey Mah. Zeki Yüksel Sok. Uysal İş Mrkz. No:20/7 adresinde, Birleşim Mühendislik Proje Taah. San. Tic. Ltd. Şti. adı altında Elektrik,Mekanik,ve Statik proje hizmeti vermekteyiz. Söz konusu inşaatla ilgili olarak, Elektrik, Mekanik  ve Statik proje müellifliğinden başka, herhangi bir teknik uygulama, denetleme ve şantiye şefliği gibi bir sorumluluğumuz bulunmamaktadır. Tüm bunlar, ilgili mevzuatlar ve o yere ait, ruhsat koçanındaki imzalardan çok rahatlıkla anlaşılabilmesine karşın, Sayın Yılmaz Kandemir’in ben ve ortaklarımı, söz konusu inşaatın yapı denetleme görevini üstlenen, (BMM)  Birleşik Yapı Denetim Ltd. Şti’nin  birer teknik elemanı sıfatı ve görevi ile ilişkilendirerek, şikayet tutanağına ve yerel basın haberlerine haksız yere konu yapmasını, üzüntü ile karşılamış bulunmaktayız. Bu yanlışlığın düzeltilmesi hususunda, her türlü hukuki hakkımız saklı kalmak kaydı ile ilgili kişi tarafından gerekli düzeltmenin yapılacağını umut eder, herkese saygılar sunarım.

Ali Nail Güçlü  (Elk. Müh.)                                                          

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol