Silivri Facebook
banner88

SESİMİZİ DUYAN VAR MI?
(Sizden gelenler)
Sesimizi Duyan var mı?

Uçar apartman sakinleri, çektikleri sıkıntıdan kurtulmak için ilgililerden yardım beklerken, çocuklarının ve kendilerinin sağlık tehdidi altında olduğuna da dikkat çekiyorlar.

Eski festival alanının karşısında yer alan Uçar Apartman sakinleri dertli mi dertli… Uçar Apartmanında oturanlar, İki sene önce uçar apartmanının yanına yapılan yeni bina sırasında kaldırımların bozulduğunu  vatandaşların geçişi sırasında takılıp düşmesi yağmur yağdığında su birikintilerin oluştuğunu  kaldırım üstüne lagar kapağı beton olup takılıp düşülmesi tanık olunuyor her defasında.

Uçar Apartman Yöneticisi Uğur Avcı ise şunları ifade etti;

“Boydan boya kaldırımlar bozuk en çok uçar apartmanı önünde bozukluk var. Yönetici olarak Silivri Belediyesi sitesi aracılıyla şikayet-talep’te bulundum üç kez bana gelen telefonda ‘’ talebiniz üzere bahse konu geçen adresteki kaldırım onarım çalışması yapılacaktır’’ dendi ancak herhangi bir yetkili gelip onarım çalışmalarında bulunmadı belediye kapsamına giren bu kaldırımlar şikayet etmemize rağmen yapılmıyor neden yapılmıyor…  Yetkililerden bu konuyla ilgili bir çalışma yapmasını istiyoruz. Bu konuda sadece şikayetçi ben değilim, çoğu komşularımız şikayetçi aynı zamanda yeni aynı adres de asfalt sorunu da bulunmaktadır.  Yetkililer inceleme yaptığında bunları görecekler … Umarım sesimizi duyarlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol