Silivri Facebook
banner88

YILDIZ'DAN AKLANMA OPERASYONU...

Değerli Basın Mensupları,

-2 Gündür bir internet gazetesinde, benimle alakalı çıkan haberlerden dolayı, kamuoyunu benim ağzımdan bilgilendirmek için sizleri davet ettim.

-Cihangir beye böyle bir röportaj vermemiş olmama rağmen, kendisiyle ayaküzeri şirketimin reklam kampanyasıyla alakalı konuyu görüşürken, bana sohbet içerisinde kamuoyunda sizinle alakalı kendisinin de yazmış olduğu konulara benzeyen söylentilerin olduğunu ifade etti.

-Bana düşüncemi sordu.

-Bende insanların yakıştırması, teveccüh gösteriyorlar dedim.

-Kendisine bu tarz şeylerle ilgilenmediğimi, etrafımda bana da bu tarz baskılar olmasına rağmen Özcan başkanla yoluma devam edeceğimi söyledim.

-Kendisi ayaküzeri yaptığımız sohbeti farklı bir şekilde yorumlayarak haber yapmıştır, dün haberi gördüğümde şok oldum,  kendisinin haberinde de ima ettiği gibi, AK parti grubundan bu güne kadar hiç kimseyle kesinlikle görüşmediğimi bilmenizi istiyorum.

-Ben 4,5 yıldır belediyede hiçbir olumsuz olaya ismimi karıştırmadan görevimi elimden geldiğince layıkıyla yapmaya çalıştım. Görevimi bırakmak istediğimde veya herhangi bir yere aday olmak istediğimde, bugün ki gibi siz değerli basın mensuplarını çağırarak almış olduğum kararı aracılığınızla açıklayacak bilgi ve birikimde olduğumu düşünüyorum.

-Bu tarz haberlere benim bir açıklamam olmadığı sürece kimsenin itibar etmemesini rica ediyorum. Bu güne kadar hiçbir olumsuz olayın içinde olmadığım gibi, bundan sonrada olmak istemiyorum, Özcan başkanla başladığım görevimi sonuna kadar götüreceğimi belirtip;

Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Editör Notu: İmtiyaz sahibimiz Cihangir Davutoğlu’nun kısa ve öz açıklamasına BURADAN ulaşabilirsiniz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol