Silivri Facebook
banner88

YILMAZ KANDEMİR'DEN OLAY YARATACAK AÇIKLAMA...

YILMAZ KANDEMİR'İN BASIN AÇIKLAMASI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İsmailağa Cemaatinin Silivri’de düzenlemiş olduğu icazet törenine çelenk gönderdiği  bir yerel internet sitesinin video yayınında açıkça görülmektedir. Dün akşam saatlerinde aldığım duyumlara göre Belediye Başkanı Ozcan Işıklar, İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu ile basına kapalı bir görüşme yapmış olduğu söylenmektedir.

Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın Fettulah Gülen Cemaati ile samimi ve içten ilişkilerini Silivri’de  sağır sultan bile duydu!

 Değerli hemşerilerim, Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy veren (ki ben de oy verdim ve ben de sizden oy vermenizi istedim) ve Silivrimizin cumhuriyetçi, milliyetçi, demokrat, halkçı ve laik düşünceli tüm herkesten; CHP’lisi, MHP’lisi, DYP’lisi, ANAP’lısı, hatta genel seçimlerde AK PARTİ'ye oy veren ama 2009’da yerel seçimlerde iyi niyetle bizim bu işi daha iyi yapacağımıza inanan Silivrili hemşerilerimden Özcan Işıklar'a destek vermenizi istediğim için pişmanlık duymaktayım ve üzülerek sizlerden özür dilemek istiyorum. Lütfen kabul buyurunuz!

 

Sevgili hemşerilerim, Silivri Belediyesi halkla ilişkiler ve özel kalem müdürlüğü harcamalarında yapılan yolsuzlukları belgeli bir şekilde ortaya koyduğum ve belediye yönetiminde yapılan yanlışlıkları eleştirdiğim için Özcan Işıklar’ın talimatıyla benim CHP’den ihraç kararımı alan ilçe başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri siz ne iş yaparsınız? Yaptıklarından dolayı asıl CHP’den ihraç edilmesi gereken Belediye Başkanı ÖZCAN IŞIKLAR'dır. Neden onun ihraç kararını alarak tedbirli olarak disipline sevk etmiyorsunuz, niye hâlâ duruyorsunuz ?

Belediyenin ve Özcan Işıklar'ın iktidar gücünden menfaat sağlayan (Herkes için söylemiyorum, belediyenin ve partinin yönetim kadrolarında olanlar, onlar kendilerini çok iyi bilirler) CHP Silivri ilçesi belediye meclis üyeleri,il genel meclisi üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri,kadın kolları yönetim kurulu üyeleri,gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN kurduğu, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’Nİ VE DEVLETİNİ KURAN, CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN Silivri ilçesindeki seçilmiş kadroları, kendi şahsi menfaatleriniz ve küçük siyasi çıkar hesaplarınız uğruna değil, Cumhuriyet Halk Partili olmanın bilinciyle kimseden korkmadan, çekinmeden Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın partiye zarar veren şark kurnazlıklarından dolayı açık ve net bir şekilde HESAP SORARAK DUR DEMENİZ gerekir. Eğer sizler CHP’nin Silivri’deki seçilmiş kadroları, kış uykusundan uyanıp, seçimlere bir yıldan az bir zaman kala bu duruma el koyarak, Özcan Işıklar'ın CHP’nin kurumsal kimliğine zarar veren hareketlerini ve davranışlarına bir son vermezseniz, şunu iyi biliniz ki; 30.Mart.2014 pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Silivri'de CHP’nin belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi adayları kim olursa olsun, bu şekilde devam ederse CHP’nin yerel seçimleri almasını iyice zora sokmuş olursunuz. Bu söylediklerimi, kırk yıldan bu yana Silivri'de yerel siyasetin içinde aktif bir şekilde bulunan, Silivri halkının siyasi eğilimlerini ve Silivri’deki CHP’nin yapısını iyi bilen ve tahlil edebilen siyaset büyüğü bir ağabeyinizin, iyi niyetli tavsiyeleri olarak değerlendirmeniz dileğiyle, Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine, Silivri’de yerel seçimlerde CHP’ye oy veren ve CHP' ye gönül vermiş tüm Silivrili hemşerilerime saygılarımı sunarım.

 

Yılmaz Kandemir

İ.B.B. ve Silivri İlçesi Bağımsız Belediye Meclis üyesi.

Mali Müşavir

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol