Silivri Facebook
banner88

Çizgi Koleji Öğrencileri Ay Yüzeyinde Yürüdü…

Çizgi Koleji Öğrencileri Ay Yüzeyinde Yürüdü…

Eğitim denince akla gelen ilk isimlerden olan Çizgi Koleji proje çalışmalarına da hızla devam ediyor.

Kolejde Gerçekleştirilen Etkinlikler:

Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları, Proje Tabanlı Öğrenme ile birleştirildi ÇİZGİ KOLEJİ proje ekibi, öğretmen bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gezegenler ve Uzay temalı derste , öğrenciler ve etkinliğe katılan veliler farklı eğitim uygulamaları ile tanıştı. Gezegenler ve Güneş sistemi artırılmış geçeklik uygulamaları ile canlandırıldı.

Kulüp Çalışmalarında NASA’nın uygulamalarına da yer verildi. Uzay araçları 4D canlandırıldı.

Öğrenciler Ay yüzeyinde yürüyerek bu araçlarla resim çektirdi. Küçük öğrenciler de unutulmadı. Karlar Kraliçesi Elsa’yı gören kız öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.

Erkek öğrenciler de Ironman’i görünce heyecanlı anlar yaşadı. Amaçlarının eğlence ile eğitimi birleştirmek olduğunu belirten Çizgi Kolejleri Proje Koordinatörü İlker BAYRAK: “Artırılmış Gerçeklik şu anda, tıptan askeriyeye ; reklam sektöründen eğitime ve havacılık sektörüne kadar birçok alanda kullanılıyor. Çocuklarımızı, öğrencilerimizi teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, teknolojiyi tüketen değil, teknoloji üreten çocuklar olarak yetiştirmek idealimiz olmalı. Kurucumuz Sayın Ulaş Velioğlu, Okul Müdürümüz Sayın Akın Karabağ ile yeni bir eğitim modeli üzerinde çalışıyoruz. Çalışmalarımız Aralık ayında hızlanarak devam edecek. Artırılmış Gerçeklikten yararlanarak, STEM argümanlarıyla çocuklara inovatif çalışma alanları sunacağız.” açıklamasında bulundu.

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol