Silivri Facebook
banner88

Müzik Öğretmeni Volkan Yaran "mini çalgı müzesi" açtı...

Kaymakam Ali PARTAL Silivri Turgut Reis İlkokulunda Kurulan Mini Çalgı Müzesi Açılış Törenine Katıldı

İlçemiz Turgut Reis İlköğretim okulunda çocukların müziği sevmesi, müzik zevklerinin gelişmesi adına  müzik öğretmeni Volkan YARAN önderliğinde ‘Volkan YARAN Mini Çalgı Müzesi’ kuruldu. Öğrenciler, okul girişinde bulunan bu mini müze ile her hafta farklı ülkelere ait ‘Dünya Çalgılarını’ tanıyacak ve kısa belgesellerini izleyecekler. Proje süresince müzede Müzik Öğretmeni Volkan YARAN’ın kendi kişisel koleksiyonunda bulunan 60 ülkeye ait yaklaşık 300 çalgı sergilenecektir.

Törene Kaymakam Ali PARTAL, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa YOLDAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet AY, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman KESİCİ, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet HAS, İlçe Sağlık Müdürü Özcan AÇIKBAŞ, Toplum Sağlığı Müdürü Hasan İPEKOĞLU katıldı.

Tören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet AY, Turgut Reis İlkokulu Müdürü Hakan CAN ve Müzik Öğretmeni Volkan YARAN’ın proje ile ilgili bilgi vermesi ile başladı. Daha sonra kurdelenin kesilmesi ile ‘Mini Çalgı Müzesi’ açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni Kaymakam Ali PARTAL’ın okulu gezerek okul ile ilgili bilgiler almasının ardından sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol