Silivri Facebook
banner88

Bu Mu Yaşanması Güzel Silivri?

 Bu Mu Yaşanması Güzel Silivri?

"Kaymakamlık Binası arkasına buluşma alanı" diye 21 Kasım 2012 Çarşamba günü bir haber yaparak, Özcan Işıklar'ın çalışmasını takdir etmiş ve vatandaşa duyurmuştuk....

Haberimizin içeriğinde "Silivri Belediyesi tarafından çok katlı otopark projesi hazırlanan alanın geçici olarak park haline getirilme çalışmaları başladı. Çok katlı otopark için ihale süreci ve yüklenici firmanın başlamasının zaman alacağını düşünen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kentin tam merkezi olan bölgeye geçici saksı ve çiçeklik göbeği yaparak güzel bir görünüme kavuşturuyor…" Demiştik.

İşte vatandaşın buluşma noktasının durumu...

Çiçek saksıları devrilmiş, oturma bankları kuş pisliği içinde ve kapı girişindeki koruma duvarları yıkılmış. oturacak yer olmadığından bir tek vatandaş bile parkta oturamıyor. Saksılara mevsim çiçekleri dikmek, bankları yenileyip ağaç altlarından çekmek çok mu zor?

Silivri'nin merkezindeki bu alan bakımsızlıktan vatandaşın tepkisini alıyor. Burası Silivri'nin köyü değil, kenar mahallesi değil... Siz hala "Silivri'de yaşamak güzeldir" diyebiliyor musunuz?



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol