Silivri Facebook
banner88

Çok Şükür! Bugünleri De Gördük…

Çok Şükür Bugünleri De Gördük…

Silivri engelliler için yaşaması çok zor bir yerdi, yavaş yavaş vatandaşlar bilinçlendi, engelliler haklarına sahip çıkmaya başladı…

Özellikle engelli otoparklarına araç koyanlar aradan birkaç gün geçtiğinde adreslerine gelen 190 TL trafik cezası ve 15 ceza puanını görünce engelli yerine park ettiklerine pişman oluyor. Araçları çekilmişse 60 TL çekici ve 10 TL otopark cezası ile toplam 260 TL ceza kesiliyor.

Engelli yerlerine araç koyanlar ceza yemeden atlattım diye düşünmesin. Trafik görevlileri fotoğraf çekip işleme koyuyor. Ayrıca vatandaşlar da bilinçlendi fotoğraf çekip 155 Polis telefon numarasını arıyor. Hemen ilçe emniyetinden şikayet edilen bölgeye gidiliyor, araç oradan ayrılmış bile olsa vatandaştan fotoğraf alınıyor.

Bir de Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak var, engellilerin her sorunuyla yakından ilgili. İlçede bulunan tüm engelli otoparklarının boyalarını yeniletti. Dikkatimizi çeken bir durumda saatlerce boş olan engelli otoparkına hiçbir araç girmedi ve engellilere saygılarını gösterdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol