Silivri Facebook
banner88

Diken Üretimi Çimden Daha Cazip Geldi... ÖZEL HABER

Diken Üretimi Çimden Daha Cazip Geldi…

Önce yaptığımız bir haberde yeni Pazar yerinin çevresine hazır çim döşendiğini, sıcak yaz günlerinde 10 gün sulanmadığından kuruduğunu ve her yeri dikenli otlar kapladığını yazmıştık…

Haberimizin ardından diken otları belediye tarafından temizletildi. Uzun bir bekleyişin ardından yaklaşık 10 gün önce yeni rulo çimler getirildi ve serilmeden beklemeye alındı. Rulolar açılmadığı ve serilmediği için kurumaya terk edildi. Vatandaşlık görevini yapanlar daha açılmayan çimlerin kuruyacağını bir yetkiliye bildirdi. Yine ses seda çıkmadı. Nihayet bugün belediye aracı ve iki çalışanı gelerek kurumuş çimleri alarak gitti.

Konuyu daha önce de araştırmıştık; “bu işleri taşeron firma yapıyor, ağaçlandırmada çürüyen çamlar ve kurumuş çimleri ücretsiz tekrar dikmekle sorumlu” dediler.

Zararın büyüğü küçüğü olmayacağından taşeron firma ücretsiz olarak ağaçları tekrar diker, çimleri kurutur ama belediyeye başka bir şekilde fatura edebilir. Bu faturaların bedeli yine vatandaşın cebinden çıkar. İşin bizi ilgilendiren kısmı bu taşeron firmanın düzgün çalışması. Zira kuruyan bir canlının bile hesabını vermek durumundalar. Belediye de bunlara göz yummadan yeterli kontrolleri yapmalı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol