Silivri Facebook
banner88

Dr. Mimar Kadir Topbaş Yayınımıza Cevap Verdi... ÖZEL HABER

Dr. Mimar Kadir Topbaş Yayınımıza Cevap Verdi... ÖZEL HABER

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, İSKİ  ile ilgili yaptığımız haber ile ilgili Silivriliyiz.com İmtiyaz Sahibimiz Cihangir Davutoğlu'na cevap verdi...

Toplum sorunlarını ve kamuoyu menfaatleri doğrultusunda yayın yapan Silivriliyiz.com Silivri sahillerindeki durumu haber yapmış ve  "Yazıklar Olsun İSKİ... Sizi Kadir Başkana Havale Ediyoruz" manşetiyle yayınlamıştık. Haberin içeriğinde bir de video eklemiş ve Kadir Başkana göndermiştik.  

Bugün, Murat AKIŞIK Bilgi Edinme Şefi İSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

tarafından gönderilen yazı şu şekilde:

Sayın Cihangir DAVUTOĞLU;

 

Silivri İlçesi sahil bandında farklı etaplarda atıksularının toplandığı kollektör inşaatları devam etmektedir. Cumhuriyet  Mahallesinde ana kolletör tamamlanmış olup parsel bağlantıları büyük ölçüde bitirilmiştir. Böylelikle atıksular toplanarak Selimpaşa İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisine aktarılmaktadır.

Ayrıca sahil bandında inşaatı tamamlanan kısımlarda çevre düzenlemesi yapılmakta olup, hasar verilen yerler ise yüklenici firma tarafından onarılmaktadır.

 

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

 

 

Uzayan ya da çözüme kavuşmayan her konuda vatandaşın yanında olan Silivriliyiz.com internet gazetenize yazacağınız bilgileri değerlendirmeye devam ediyoruz. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
hülya aydoğan 8 yıl önce

onarılmaktamıymış aceba nereyi onarıyorlar çok merak ettim doğrusu milletimi kandırıyorsunuz körmü bu millet yollar çevre çevrelikten çıktı uyumayın bizleride uyuyor sanmayın