Silivri Facebook
banner88

Esnaf Seven Özcan Işıklar(!) ÖZEL HABER

Esnaf Seven Özcan Işıklar(!) ÖZEL HABER

VAH! ESNAFIM VAH!

Emek Sokak ve Yemeniciler Sokak esnafları isyan halinde…

Bu iki sokakta yapılması gereken İSKİ ve Telekom çalışmalarını bahane eden Işıklar, onlar bitirsin hemen üst yapı çalışmalarını üç günde bitiririm diye esnafa söz vermişti.

Ancak hesaplayamadığı bir konu vardı İSKİ yeni bir sistemle sokakları kazmadan alttan boruları geçirdi. Alt yapı kısa sürede tamamlanınca; iş Silivri Belediyesi’nin taşları kaldırıp yeniden döşemesine geldi… Aradan tam 40 gün geçti, esnafın devamlı şikayeti kulak arkası yapıldı. Nihayet dün bu iki sokaktan taşlar sökülmeye başlandı.

Görüştüğümüz esnafların hepsi belediyeden şikayetçi oldu. Röportaj talebimizi “belediye başkanı çok kindar bize de kin tutar” diye reddettiler. Anlattıklarına göre CHP İl Başkanlığı’na şikayet eden esnafı iki gün aramışlar, nasıl şikayet edersin diye.

Esnaflar şunları söyledi;” bu işler ilkbahar veya sonbaharda yapılsa daha az etkilenirdik. Sokaklardan gelen geçen yok, bebek arabaları ve engelli araçları geçemiyor. Toz ve topraktan girenler de bin pişman oluyor. Sokağın en büyük işletmesi kapattı gitti, üç aydır sokağın durumunu görenler kiralık olan bu yeri tutmuyor. Özcan Işıklar bizi topladı ve çok kısa sürede yapacağız, benim babamda esnaftı, ben esnafları çok severim dedi. Üç aydır bizi nasıl sevdiğini çok iyi anladık. Verdiğimiz oylardan dolayı bin pişmanız.”

Bu konuşmaları yaparken belediye kepçesi temiz su borusunu patlattı… Bir esnaf boruyu katlayarak idareten boşa su akmasını önledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol