Silivri Facebook
banner88

“LÜZUMSUZ PALMİYELER” Şöhrete Koşuyor…

“LÜZUMSUZ PALMİYELER” Şöhrete Koşuyor…

 On dört yaşında kurduğu “Lüzumsuz Palmiyeler” isimli müzik grubuyla kısa sürede başarılı olan Dorukhan Doruk aynı zamanda solist ve ritim gitarist olarak başarıdan başarıya koşuyor…

 
Şu anda on altı yaşında olan Dorukhan Doruk ve arkadaşları ileride isimlerinden sıkça bahsettirecek… Grubun en önemli özeliği kendi bestelerini yapmaları.


 
Grup solisti ve ritim gitarist Dorukhan Doruk’a neden ismini “Lüzumsuz Palmiyeler” koyduklarını, yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini sorduk. İşte grubun kuruluş hikayesi:

 
LÜZUMSUZ PALMİYELER

 Dorukhan Doruk: “Öncelikle biraz gruptan bahsedeyim. ''Lüzumsuz Palmiyeler'' grubunu 2015 yılının Temmuz ayında kurduk. O yaz tatildeyken Palmiye ağaçlarının hiç bir meyvesinin veya hiçbir gölgesinin olmaması bizim gözümüzde onları lüzumsuz kıldı. Bizde o sıralar müziğe dair bir iş içerisinde olduğumuz için grubun ismini ''Lüzumsuz Palmiyeler'' olarak belirledik.


NESİBE AYDIN EĞİTİM KURUMLARI

Zaman içinde ilk single'ımız ''İkimizin Yerine'' yi yapmak için prodüktörümüz Ahmet Yılmazer ile anlaştık. 11 Aylık bir süreç sonucunda ilk single çalışmamız ''İkimizin Yerine'' yi youtube kanalımızda klibimiz ile yayınladık. Parça orijinal olarak Tarkan ve Sezen Aksu'ya aittir. Parçanın klibi bizimde okulumuz olan ''Nesibe Aydın Eğitim Kurumları'' nın desteği ile çekildi.


16 YAŞINDA ŞÖHRETE ADIM ADIM

Grubumuzun bütün üyeleri şu an 16 yaşında. Hepimiz lise öğrencisi olmamıza rağmen elimizden gelen en büyük çabayı gösteriyoruz. Kendimize ait bir çok parçamız bulunmakta. Asıl olarak bir beste grubuyuz. Yakın bir süreç içerisinde önce single ardından albüm olarak kendimize ait olan şarkıları yayınlayacağız. Grubumuzun solisti ve Ritim Gitarist ''Dorukhan Doruk'', Bateristi ''Çağatay Yiğit'', Bas Gitaristi ''Ada Özer'', Solo Gitaristi ise ''Umut Polat''   Şu sıralar yoğun konser programlarımız devam ediyor.”

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol