Silivri Facebook
banner88

Minibüs Esnafı İçin Haberimiz Etkili Oldu… ÖZEL HABER.

Minibüs Esnafı İçin Haberimiz Etkili Oldu… ÖZEL HABER.

MİNİBÜS ESNAFLARI; ”Bu Yolları Bize Reva Görenleri Allah’a Havale Ediyoruz…”ÖZEL HABER
 

Yukarıdaki haberimizi 08 Kasım Çarşamba günü yapmıştık. Bizimköy,Parkköy- Klasis hattında çalışan minibüs esnafının sıkıntılarını değinmiş, acil çözüm bulunması gerektiğini yazmıştık…

Haberimizi İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, Genel Müdür Yardımcısı Alişan Koyuncu, Basın Müdürü Ahmet Ayaz ve İSKİ Silivri Şube Müdürü Ruhi Şahin’in okuduğu haberini aldık. Özellikle İSKİ Basın Müdürü Ahmet Ayaz, konuyla yakından ilgilendiğini ve yönetim toplantısında dile getirildiğini söyleyerek, en kısa zamanda çalışmaların başlayacağını söyledi.

Minibüs esnafından gelen “çalışmalar başladı” bilgisini aldığımızda bölgeye gittik.

İSKİ tarafından yapılan ana arterde asfalt yapımı için kazıma çalışmalarının bittiğini gördük. Havaların müsait gitmesi halinde alt yapı çalışmaları tamamlanan ara yolların da asfaltlanmasının devam edeceği bilgisine ulaştık.

Ayrıca Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak ile yaptığımız görüşmede İSKİ çalışmasından sonra kaldırımların yapılması için devreye gireceklerini söyledi.

Konuyla yakından ilgilenen, İSKİ Silivri Şube Müdürü Ruhi Şahin, İSKİ Basın Müdürü Ahmet Ayaz ve Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Solak'a minibüs esnafı ve Silivriliyiz.com adına teşekkür ederiz.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol