Silivri Facebook
banner88

Prestijin Karşısında Silivri'nin En Prestijli Projesi... ÖZEL HABER

 Prestijin Karşısında Silivri'nin En Prestijli Projesi...

Silivri Yenimahalle'de Silivri Belediyesi tarafından yapımı başlanan kapalı pazar alanını ilk ve tek "kapalı pazar alanı inşaatı başladı" haberimizle ilgili, okurlarımızdan gelen yoğun taleplerde, detaylı bilgi vermemiz istendi...

Abelia Prestij Konutları karşısında yapımı başlanan kapalı pazar alanı 27.000 Metre2, net inşaat alanı 16.000 Metre2, kapalı pazar alanının girişinde 75 araçlık otopark bulunuyor. Pazar alanı üç ayrı kısımdan oluşuyor, yanlarda açık pazar alanı, orta kısmında kapalı bölüm ve arka tarafında sağ ve sol taraflarda çok amaçlı, ikişer katlı binalar.

Kapalı pazar alanının ihalesi 01 Ağustos 2016 günü tamamlanarak MEK İnşaat A.Ş firmasına teslim edildi. Bitiş süresi 150 gün, sözleşme bedeli 3.367.303.70 (Üç milyon üç yüz altmış yedi bin üç yüz üç lira yetmiş kuruş) 

2014 yerel seçimlerinde AK Parti Silivri Belediye Başkan adayı Tahir Sert'in de önemli projeleri arasında yer alan kapalı pazar alanı, Silivri için çok önemli bir yatırım olarak ortaya çıkıyor.

2016 yılı sonunda bitirilecek olan kapalı pazar alanı çevreye de önemli değer katacak. Pazar alanına giden 20 metrelik yolun yanı sıra, 10 metrelik yan yollarla gişelere giden yan yola bağlanacak. Ayrıca Kiptaş 2 ile pazar alanının güney kısmındaki Müjdat Gürsu spor tesislerinin bulunduğu Erkin Balaban Caddesi'ne bağlanacak. Kapalı pazar alanının 2017 yılının ilk günlerinde hizmete girmesi bekleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol