Silivri Facebook
banner88

Tuzcuoğlu İnşaat Kamyonlara Sahip Çık! Özel Haber...

Tuzcuoğlu İnşaat Kamyonlara Sahip Çık!

Tuzcuoğlu İnşaat’ın temel hafriyatı için çalıştırdığı tırlar, laf söz dinlemiyor…

Kapalı Pazar alanına dökülen yeni asfaltlara büyük zarar veren, 30 ton yük ile ısrarla asfaltı kullanmaya devam eden tır şoförleri hiçbir uyarıyı dinlemiyor. Silivri Belediyesi bu bölgede kamyon ve tırların kullanması için günlerce çalışıp stabilize yol yaptı. Duyarlı tır sürücüleri bu yolları kullanmasına rağmen, kural dinlemeyenler ise asfalta zarar vermeye devam ediyor. Vatandaşın parası ile yapılan asfaltlar ise böyle giderse birkaç ay sonra delik deşik olacak. Silivri Belediyesi, yeni asfalt dökülen yerlerin girişlerine tabela koydu ve kapattı. Tır sürücüleri bariyerleri kaldırıp bildiklerini okuyor.

Bir çalışmayı kontrol için bölgede olan Silivri Belediyesi Fen İşleri Şefi İbrahim Öktem, asfalt yolu kullanan Tır şoförünü durdurarak;” yeni asfalta yazık değil mi, hepimizin cebinden çıkan paralarla yapılan asfaltı bozmaya ne hakkınız var! Bakın size daha kısa olan stabilize yol yaptık. Neden kullanmıyorsunuz? Diye sordu.

Ayrıca çevrede oturan vatandaşlar da tır gürültüsünden çok rahatsızlar.

EDİTÖR NOTU: Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği, bu bölgede ve Silivri genelinde çalışan tüm tırları denetlemeli. Lastik derinlikleri, tonajları ve evrakları titizlikle incelenmeli.

Yarın çok geç olabilir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol