Silivri Facebook
banner88

Şeptik Şeker Olduk... Selda İyiekmekçi

 Zamanında küçük gruplar halinde olan teröristler küçümsendi, yok sayıldı görmezden gelindi.

 İnsanlığın içinde psikopat ruhlu çok caniler var. Dolayısıyla küçümsenen bu küçük terörist gruplar maalesef hızlı bir şekilde taraftar topladılar. Psikopatlar katiller, caniler topluluğu. Her ırktan her milletten... Ne yaptığını bilmeyen amacı sadece öldürmek olan boş beyinli zombiler topluluğu... Yılanın başını küçükken ezmeliydik... Yapmadık... Şimdi güvenlik zafiyetinden bahsediyoruz. Nereye kadar güvenlik. İllaki bir açık bulacaklar. Kurşungeçirmez, patlamadan etkilenmeyen fanusların içinde mi yaşayacağız korkuyla, nereye kadar...

Maalesef sınırlarımız da elek. İsteyen elini kolunu sallayarak girip çıkıyor. 3 milyon Arap ta girdi içimize.

Şepdik şeker olduk.

Yakında Araplar da ayaklanır.

Hakkımızı isteriz diye. Bohçamızı alıp biz mi gideceğiz bilmiyorum ki. Maalesef karamsarım. Bu orta doğu ile aramıza Çin seddi çekmedikçe bunlardan kopmadıkça bizim işimiz çok zor.

Olan da maalesef zavallı vatan evlatlarına oluyor. İçimiz kan ağlıyor. Allah sonumuzu hayretsin!

"Korkudan yargısız kaldık, korkudan adaletten kaçtık , korkudan tüm irademizi teslim ettik, korkudan açtık ve açıkta' da kaldık, korkudan ettiğimiz yemini inkar ettik, korkudan inkarcı olduk, korkudan Allah kelamına şık koştuk. Korkudan oldu hep bunlar. Korkmasaydık zalimden, Milletin verdiği iradeyi adam gibi kullanırdık bizlerde. Bizler sürekli korktuk ve sürekli korkacağız. Çünkü yüreksizler her zaman korkarlar.

Yüreğinde insanlık olanlar ise,

feryat figan çığlık çığlığa

bağırır sağırlara duysunlar diye

Kahrolsun yan ve yandaşları "

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol