Silivri Facebook
banner88

17. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

17. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti’nin 17. Kuruluş yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Mesajında birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Bozoğlu şu ifadelere yer verdi;

14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana gücünü milletinden alarak, AK Parti’mizin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, tam 17 yıldır halkına hizmetkâr olan bir partinin neferi olmaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. 14 Ağustos 2001 tarihi sadece AK Parti’nin kuruluş tarihi değildir, AK Partinin kuruluşu ile beraber, milli savunmada, sanayide, ekonomide, turizm de, tarımda, eğitimde, teknolojide ve daha sayamayacağımız birçok alanda yapılan reformlar ve dev yatırımlarla güçlü Türkiye’nin temellerinin atıldığı tarihtir. AK Parti iktidarları ile gücüne güç katan Türkiye, iç ve dış düşmanlarımızı da oldukça rahatsız etmiş ve 17-25 Aralık, Gezi provokasyonları, 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi saldırılarla ülkemize operasyon çekilmeye çalışılmış ve hepsinden, aziz milletimizin birliği, dirayeti ve desteği ile Türkiye dimdik çıkmıştır.

Bölücü terör örgütleri ve FETÖ başta olmak üzere, terör örgütlerine büyük darbeler indirilmiş, uluslararası birçok büyük anlaşmalar yapılmış, yerli ve milli yatırımla Türkiye dünya zirvesine koşar hale geliştir. Türkiye’nin bu yükselişini ve güçlenmesini hazmedemeyenler bugün dolar ve euro oyunları ile cennet vatanımıza ekonomik darbe yapmaya çalışmaktadırlar. Bütün serveti vatanı, bayrağı ve imanı olan yüce milletimizi, dolar oyunları ile yenebileceğini sananlara karşı aziz milletimizin, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güveni ve inancı tamdır ve liderinin yanındadır. Vakit birlik ve beraberlik vaktidir. Biz bir ve beraber oldukça bütün oyunlara, bütün hainliklere ve bütün saldırılara rağmen Türkiye diz çökmeyecek ve bu ekonomik savaştan da güçlü bir şekilde çıkacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle AK Partimizin 17. Kuruluş yıl dönümünün ülkemizde ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor, hepinize sevgi saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Mutlu BOZOĞLU

AK Parti Silivri İlçe Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol