Silivri Facebook
banner88

Kadir Topbaş'a Teşekkür Ettiler...

 DOĞALGAZ SİLİVRİ’NİN HER YERİNDE

 

Silivri’nin en uzak mahalleleri olan Danamandıra ve Sayalar doğalgaza kavuştu. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) İGDAŞ ekipleri tarafından gerçekleşen alt yapı çalışmaları kısa bir süre önce tamamlandı. Uygulanan testlerin ardından, Damandıra ve Sayalar halkıda Doğalgaza kavuşmuş oldu.

           

            AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu’da İGDAŞ ekiplerinin doğalgaz vanalarının açılışında Sayalar ve Danamandıra Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle Halkıyla bir Araya geldi. İlçe başkanı Kutlu'ya Mahalle Muhtarları Mustafa Tatar ve Cengiz Çelik, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.  Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılış ziyaretlerinde Muhtarlar mahalle halkının memnuniyetini dile getirirken İBB Başkanı Kadir Topbaş’a da teşekkür ettiler.

 

Başkan Kutlu’da ziyaretlerde gerçekleştirdiği konuşmasında Atatürk’ün sözüne atıfta bulunarak “Vatanını en çok seven ona en çok hizmet edendir” diyerek sözlerine şöyle devam etti ” Öncelikle İBB Başkanımız Kadir Topbaş’a ve bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim. AK Parti halka hizmet için var olan bir partidir. Bu siyasi anlayışa sahip ve bu anlayışı hayata geçirmek için gecesini gündüzüne katarak çalışan bir siyasi iradenin mensubu olmaktan da gurur duyuyoruz.  Bizim amacımız, Belediyecilik olsun, Hükümetimiz olsun Halkımızın yaşam kalitesini artırmaktır. Bu anlayışla da İlçemizin en uzak mahallelerine dahi doğalgazı getirdik. Mahalle halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

İBB İGDAŞ ekipleri geçtiğimiz günlerde Çayırdere Mahallesine de doğalgaz vermişti. Bu çalışmaların ardından Silivri’de doğalgaz gitmeyen mahallede kalmamış oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
Kadir Topbaş Teşekkür

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol