Silivri Facebook
banner88

Rıfat Kutlu: Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını Minnet ve Şükranla Anıyorum...
AK PARTİ SİLİVRİ İLÇE BAŞKANLIĞI

BASIN BÜLTENİ

 

 AK PARTİ SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI RIFAT KUTLU’NUN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

 
1. Dünya savaşı ile birlikte emperyalist güçler, Dünyanın en stratejik konumunda olan topraklarımızı işgal etmek için yola çıkmışlardı.   Geçtiğimiz yüzyılda tarihten silinmek istenen bir milletin var olma mücadelesini kazandıktan sonra emperyalizme verdiği en önemli cevap Cumhuriyet’tir. Bu sebeple Cumhuriyetimiz, dünyadaki birçok milletin bağımsızlık mücadelesine de örnek olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin sırt sırta vererek kurduğu 17.  ve son devletimiz, Dünya tarihine vurduğumuz mücadele mührüdür!

 

Cumhuriyetimiz çok ağır bedeller ödenerek kazanılmış bir bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin ardından kurulmuştur. Türkiye Cumhuriyeti milletimizin ortak eseridir. Bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti; önünde uzanan aydınlık yolda, emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, benimsediği, evrensel ilkeleri muhafaza ederek, medeni dünyanın onurlu bir üyesi olarak mazlum coğrafyalara verdiği destekle yeni ufuklar açacak ve verdiği kararlı mücadeleyi sürdürülecektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin 92. yılını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol