Silivri Facebook
banner88

Rıfat Kutlu; " Silivri Belediyesi Personelin Maaşını Bile Verecek Durumda Değil"

 Rıfat Kutlu; " Silivri Belediyesi Personelin Maaşını Bile Verecek Durumda Değil..."

 

Seçim sonrasında teşekkür toplantıları ve ziyaretleri kapsamında seçmenle bir araya gelen Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı, bu programların ardından yatırım sunumlarını anlattıkları köy ziyaretlerini gerçekleştiriyorlar.

Mahalle ziyaretlerine Kadıköy mahallesiyle başlayarak Kadıköy Mahalle halkıyla bir araya gelen İlçe Başkanı Rıfat Kutlu;  pazartesi günü de Büyük Çavuşlu mahallesinde halka hitap etti.

Hem Kadıköy de hem de Büyük Çavuşlu Mahallelerinde büyük bir ilgiyle karşılanan AK Parti heyeti, Silivri merkez ve mahalleler özelinde yapılan İBB ve Merkezi hükümet yatırımlarını Mahalle halkına görsel sunum eşliğinde anlattı.

 

Mahalle buluşmalarında Kadıköy ve Büyük Çavuşlu mahalle sakinlerine hitap eden Rıfat Kutlu;

Ak parti hizmet anlayışını siyasi geçmişinden almıştır. Ak Parti’de siyaset, millete hizmet için bir araçtır. 13 yıldır bu ülkeyi yöneten irade olarak bu düşünceyi hiç kaybetmedik. Asli görevimizin halkımıza hizmet olduğunu aklımızdan hiç çıkarmadık. Hizmet ederken de hiç bir zaman ayrımcılık yapmadık. Bize oy verenle bize oy vermeyen kesimler arasında hizmet farkı gözetmedik.

Bugün Büyükşehir Belediyemiz 35 km uzaklıktaki Sayalar Köyü’ne doğalgaz götürürken ne kadar oy aldım hesabını yapmadı. Bu yatırımın mali yükünü hiç sorun etmedi. Böyle bir hesap yapılmış olsa; İnanın ki Sayalar Köyü’ne giden doğalgazın maliyeti oradaki halkın 30 yıl boyunca amorti etmesi mümkün değil.

Kar zarar hesabı yapmadan, oy vermiş vermemiş ayrımına düşmeden hizmet etmek bizim siyasi anlayışımızın şiarındandır. Mevcut belediye yönetimi Buralara usulen gelip; anlatacakları ve sizlere sunacakları hizmet olmadığı için sadece bizi karalama yoluna giden bir anlayışa sahip. Hizmet üretmeyen hamaset üretir.  Amaçları sizlerin onlara hesap sormanıza fırsat vermeden demagoji yapıp Silivri’ye hayırlı tek hizmetlerinin olmadığını unutturmak.

Bu parti ilk kurulduğunda inanç üzerinden sizleri korkuttular. Baktılar ki bu söylemleri artık halk tarafından da önemsenmiyor bu sefer de bize Atatürk üzerinden hamaset yaptılar. Atatürkçülüğü kendi tekelinde sananlar; “ Vatanını en çok seven ona en çok hizmet edendir” sözünü yerine getirmemizden kıyasla,  asıl Atatürkçülerin bizler olduğunu unutmamalıdırlar. İşte biz vatanımızı en çok seven ve vatanımıza en çok hizmet eden anlayışa sahibiz.

 AK Parti’nin trilyonluk yatırımlarının etrafına pankart asarak rol çalmaya çalışanlar, yapılmak istenen yatırımları çeşitli yollara başvurarak engellemeye çalışanlar bilmelidirler ki; bizim halka hizmet etmemize engel olamayacaklar.

AK Parti döneminde; AK Parti’nin siyasi iradesiyle yapılan okula çöp torbası vermeyi;  Atatürk köşesi yapmayı belediyecilik hizmeti olarak anlatanlar elbette ki bizim vizyonumuzu anlayamayacak ve o vizyona hiç bir zaman ulaşamayacaklardır.

Hepiniz takip etmişsinizdir;  bugün Silivri Belediyesinin borcu 115 trilyon. Son borçlanma yetkisiyle birlikte bu borç 122 trilyona çıktı. Yani sizin anlayacağınız belediye bütçesinin %80 i borç. Kalan parayla bırakın hizmet etmeyi personelin maaşını bile verecek durumda değiller. Şundan emin olun ki bu belediye yönetiminin artık Silivri’ye katacağı hiçbir şey kalmamıştır.

Bu ülkeye de, bu şehre de, bu mahalleye de hizmet etme şerefi sadece ve sadece AK Parti ailesine nasip olmuştur ve görünen o ki bundan sonra da yalnızca AK Parti’ye nasip olacaktır. Çünkü bizim bu ülkeye bizim bu şehre ve bizim sizlere aşkımız var. Aşkımızı hizmete dönüştürmek konusunda da tecrübemiz ve yeteneğimiz var.” Şeklinde konuştu.

Halk buluşmalarına önümüzdeki günlerde Silivri’nin diğer mahalleleri ile devam edecek olan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu’ya; yapmış olduğu ziyaretlerde ilçe başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve ziyaret edilen mahalleden sorumlu olan AK Parti teşkilat mensupları eşlik ediyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
ali 8 yıl önce

birileri şimdiki yöneticilere kipanın yerinin satışını ve dişli olayını silivri de ismi karışanları hatırlatsın lütfen

Avatar
m.akyol 8 yıl önce

Istanbulun cesitli ilcelerindeki camileri maliyeye devredip borctan kurtulan belediyelerin ak parti belediyeleri olması tuhaf deyilmi..