Silivri Facebook
banner88

Çayırdere muhtarı son yolcuğuna uğurlandı

Haber MERKEZİ

Silivri Çayırdere Köyü Muhtarı Mehmet Yanık ve Danamandıra Köyü Muhtarı Emrullah Çakır, geçtiğimiz Cuma günü Akören Köyü’ne giderken, Karasinan Mevkii’nde önlerinde giden traktörün römorkuna arkadan çarptı. Geçirdikleri kaza sonucu Danamandıra Köyü Muhtarı Emrullah Çakır yaralanırken, Çayırdere Köyü Muhtarı Mehmet Yanık olay yerinde hayatını kaybetti.
Mehmet Yanık’ın cenazesi geçtiğimiz Cumartesi günü Çayırdere Camisi’nde yapılan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Protokol oldukça üzüntülüydü

Çayırdere Köyü Muhtarı Mehmet Yanık’ın, Çayırdere Köyü’ndeki cenaze törenine
Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici,  Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İl Genel Meclis Üyeleri, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, siyasi partilerin temsilcileri, Silivri, Çatalca Köy ve Mahalle Muhtarları, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve köy halkı katıldı.

Başkan Turan, muhtarın son isteğini yerine getirecek

Cenaze töreninde oldukça üzgün görünen Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, 14 Kasım Cuma günü Gidelim Görelim Programında köy sahası için istekte bulunan Çayırdere Köyü Muhtarı Mehmet Yanık’ın isteğinin en kısa sürede yerine getirileceğini söyledi. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan “ Muhtarlar bizim ekibimizin birer parçası. Gidelim Görelim Programında merhum muhtarım benden köy sahasının tel örgü ile çevrilmesini istedi. Bu benim için şimdi daha ayrı bir önem taşıdı. Gençlik için zaten her şeyi yapıyoruz. Merhum muhtarımın isteğini en kısa sürede yerine getireceğim. Ben ailesine, Çayırdere Köyü halkına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Çakır’a ziyaretçi akını

Kazada yaralanan Danamandıra Köyü Muhtarı Emrullah Çakır, hastaneden taburcu oldu. Evinde ziyaretleri kabul eden Emrullah Çakır’ın yüzünde morluklar olduğu ve kazada aldığı darbe sonucu şişlikler oluştuğu öğrenildi. Ayrıca Emrullah Çakır’ın, Çayırdere Köyü Muhtarı Mehmet Yanık’ın ölümünden haberi olmadığı belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol