Silivri Facebook
banner88

Göçengil’in Mevlid Kandili kutlama mesajı

 Göçengil’den Kandil Mesajı

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Mevlid Kandili münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında, “Yüce Allah'tan, ülkemiz, İslam Âlemi ve insanlık için mutlu, huzurlu, hoşgörü ve barışın hâkim olduğu günler nasip etmesini dilerim” dedi.

Göçengil’in Mevlid Kandili kutlama mesajı

“Mevlid Kandili; Hz. Peygamberimizin dünyaya teşrif ettikleri gündür. Yeryüzünde çok önemli gelişmelere vesile olan bu kutlu doğum, şüphesiz ki insanlık âleminin en önemli olaylarından biridir. Mevlid Kandili o’nun getirdiklerini anlamak için önemli bir fırsattır.

Peygamber efendimiz, dürüstlüğü, emanete sahip çıkmayı, insan haklarına saygıyı, yetim ve kimsesizlere sahip çıkmayı öğütleyerek en güzel örnek olmuştur bizler için. Kendisi kimseyi kırmamış, bütün varlığa şefkat ile bakmıştır.

Ben bu vesile ile Mevlid Kandili’nin, Peygamber Efendimizin insanlık âlemine getirmiş olduğu evrensel mesaj ve prensipleri anlayarak uygulamamıza vesile olmasını, rahmet, sevgi, huzur ve barış getirmesini Yüce Allah’tan diliyor, başta Silivrili hemşerilerim olmak üzere Yüce Türk Milleti’nin ve insanlık âleminin Mevlid Kandili’ni kutluyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol