Silivri Facebook
banner88

GÜRSU AİLESİ YİNE YAS BAĞLADI

Silivri’den Gümüşhane’ye yakınlarının düğüne giden beş kişi Tokat’ın Reşadiye ilçesinde Kelkit çayına uçtular. Olay sırasında araçta bulunun 5 kişi de yaşamını yitirdi. Tokat’ın Reşadiye ilçesinde meydana gelen kazada araçta bulunan aynı aileden beş kişiden biri olan Gönül Tosun’un cenazesi önceki gün SilivriFener Köy’e getirildi.  Pazar günü  Fenerköy’de öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından  Gönül Tosun’un naaşı Fener Köy mezarlığında toprağa verildi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde Kelkit Çayı'na uçan araçtaki kaybolan 4 kişiden 3'ünün cesetleri bulundu. Diğer kişiyi ise arama çalışmaları devam ediyor. Cuma günü saat 14.30 sıralarında D 100 karayolu Reşadiye ilçesi Darıdere mevkisinde virajı alamayarak Kelkit Çayı'na uçan 34 DMA 81 plakalı otomobil, 2 gün sonra kaza yerinin 100 metre ilerisinde bulundu.
Dün Saat 17.00 sıralarında kaza yerinden 20 kilometre ileride farklı noktalarda Fikri Tosun (35), Müjdat Tosun (4) ve Ersoy Tosun'un (30) cesetleri vatandaşlar tarafından bulundu. Kaybolan Yusuf Tosun'u (33) arama çalışmaları ise sürüyor. Tokatta meydana gelen kazada cesedi bulunarak cumartesi günü Silivri’ye getirilen Silivri Vergi Dairesi memurlarından Gönül Tosun  ise Pazar günü Fenek Köy Merkez Camii’nde kılınan öğle namazına müteakip Fener Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Dun akşam cansız bedenlerine ulaşılan diğerlerinin de bugün Silivri’ye getirilmeleri bekleniyor.
.  Olay yerinde incelemelerde bulunan Vali Vekili Şükrü Çakır, cesetler bulunana kadar arama çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Kelkit Çayı'ndaki akıntı ve girdap nedeniyle çalışmaların güçlükle yürütüldüğünü ifade eden Çakır, vatandaşların da katılımıyla Niksar ilçesine kadar olan 30 kilometrelik alanın taranacağını kaydetti.
MEHMET GÜRSU’NUN BÜYÜK ACISI
Silivri Fener Köy eşrafından Mehmet Gürsu geçtiğimiz hafta sonu yaşanan elim trafik kazasında üçüncü evladını ve bir torununu kaybetmenin acısını yaşadı. Daha önce Mehmet Gürsu askerden gelen oğlu Mesut Gürsu’yu denizde meydana gelen bir boğulma olayı nedeniyle kaybetmişti. Bunun ardından yine en küçük oğlu Milli Futbolcu Müjdat Gürsu’yu 1994 yılında bir trafik kazasında  kaybeden Mehmet Gürsu bu yine bir trafik kazası ile acılara boğuldu. Altı çoçuğunda  biri olan Gönül Tosun yanında Müjdat Tosun , eşi ve eşinin iki yakını ile bir düğüne giderken yine talihsiz bir trafik kazasına kurban hayatlarını yitirdiler . Bu olay sonrasında altı evladının üç tanesini ve bir torununu  talihsiz kazalar nedeni ile toprağa veren Gürsu Ailesi’nin evinde ve Fener Köy’de dün yas vardı.
YOĞUN KATILIM
Vergi Dairesi Memurlarından Gönül Tosun’un dün Fener Köy’de öğle namazından sonra Fener Köy Mezarlığı’na defnedilen cenazesine yoğun katılım vardı. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı İstanbul Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydoğan, DP Başkanı Mehmet Haseski, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir, Silivri Ak Parti Meclis Başkanı Metin Karakaş,Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Metin Kaya, Yalçın Yönet , Fener Köy Muhtarı Muharrem Eren,  Silivri Belediyesi Müdürleri, Silivri Vergi Dairesi çalışanları, Telekom Çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol