Silivri Facebook
banner88

Silivri İzel için ağladı
Çevresinde sevilen bir isim olan  ve genç yaşta yaşama gözlerini yuman İzelYüksel’in cenazesine sınıf arkadaşları da katıldı.
1995 doğumlu olan İzel Yüksel yakalandığı amansız hastalıktan kurturmak için uzun bir süre Lösemi tedavisi gördü. Tedaviye olumlu yanıt alınması üzerine ailesi  ve arkadaşları   İzel için umutlandılar. Normal şekilde okuluna ve tedavisine devam eden  İzel ‘in son günlerde baş dönmesi ve bayılması dikkatlerden kaçmadı. İzel Yüksel’in hastalığının çiğerlerine sıçraması üzerine yaşama veda ettiği belirtildi.
Son yolculuğuna uğurlamak için cenaze törenine gelen  okul arkadaşları ailesi ve yakınlarını katılımıyla   Piri Mehmet Paşa Camii almadı.  Silivri Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu Öğrencisi olan İzel Yüksel son yolculuğuna Piri Mehmet Paşa Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakip Silivri Yeni Mezarlıkta toprağa verildi.
Yaşama çok genç yaşta veda eden genç kardeşimiz İzel Yüksel’e Değişim Gazetesi olarak Tanrı’dan Rahmet, kederli ailesine , yakınlarına ve sevenlerine de başsağlığı dileriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol