Silivri Facebook
banner88

UZAKLARI YAKIN EDEN KANKALAR...

UZAKLARI YAKIN EDEN KANKALAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şubesi Polisleri İlçemiz Abdullah Bilgingülloğlu Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencileri ile yıl sonu faaliyetlerinde bir araya geldiler.

Üsküdar da bulunan Toplum Destekli Polis Merkezi polisleri İl Emniyet Şube Müdürü sayın Serkan ŞAHAN başkanlığında okulda çeşitli faaliyetlerde bulundular.

Okul Müdürü tarafından Şube Müdürü Serkan ŞAHAN a verilen brifingin ardından okul gezilip öğrencilerle sohbetler edildi. Ardından öğrencilerle birlikte yemek yiyen müdürler öğrenciler için düzenlenen faaliyetlere geçtiler.

Okçuluk federasyonu ile birlikte okçuluk deneyimini yaşattılar. Türkiye de ilk defa bir özel eğitim okulunda yapılan okçuluk faaliyetinde heyecanlı ve mutlu anlar yaşandı.

Daha sonra öğrencilerle satranç turnuvası düzenlendi. Polisler ve öğrencilerin rakip olduğu turnuvada kazanan dostluk ve kankalık oldu. Yarışma sonunda okula satranç takımları hediye edildi.

Toplum Destekli Polislerin teşvikiyle kurulan okulun zeybek ekibinin gösterisi izlendikten sonra resim atölyesine geçen ekip, şube müdürü Serkan ŞAHAN ın katılımıyla öğrencilerle birlikte resim çizdiler.

Okulun çok amaçlı salonunda tüm öğrencilere kendilerini korumaları ve teknoloji kullanımı hakkında konferans veren Toplum Destekli Polis ekipleri , bu güzel kankalığın devam edeceği yeni projeler için işbirliğinde karar kılınarak okuldan ayrıldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol