Silivri Facebook
banner88

Silivrispor Basın Açıklaması... VE... EDİTÖR NOTU

     Kasaba Taraftar Grubunun Temsilcileri tarafından yapılan basın açıklamasını izledik, birkaç önemli hususla ilgili açıklama yapıp daha sonra geniş  bir açıklama yapacağız.

     Bu grup yıllardır Silivrispor’un sözde taraftarları olduğunu iddia eden aslında basın açıklaması yaptıkları mekanlarında her türlü gayrimeşru olayların yaşandığı ve Silivri gençlerimizin bu mekanlarda kötü alışkanlıklara bulaştığı kamu oyunca bilinmektedir. Malum bu kişiler Silivrispor Kulübünden uzun yıllardır paralar alıp bu paralar karşılığında takımı destekleyen bir gruptur. Bu grup Bize , iç sahada ki her maç için 3.000,00-TL (ÜÇBİN) , deplasmanda ki her maç için 4.000,00-TL (DÖRTBİN) , deplasmanlara otobüs ve her maç için yüzlerce bilet talepleri ile gelmişlerdir.

    Bugün basın açıklaması yapan taraftar grubu Başkanı kendisi ile yapılan özel bir görüşmede   diyor ki ; benden değil …………..kişiden özür dilesinler. Demek ki bu …………….. kişi ya haberi olmadan bu grup tarafından kullanılıyor yada bunları yönlendiriyor. Şimdi çıksın bu kişinin kim olduğunu  taraftar Başkanı açıklasın….

     Ayrıca ;  maç sonrası yaşanan olaylardan sonra kimlerle nerede toplantı yaptıklarını  ve  kimlerden akıl aldıklarını da açıklasınlar.

     Şimdi değerli Kamuoyuna sormak istiyoruz ;

     Sizce Kulübü Temsil eden bizler her türlü gayrimeşru olaylara bulaşmış olan ve Silivri’nin gençliğine kötü alışkanlıklar edindiren bu grup karşısında Dik mi Duralım ? yoksa Omurgasız mı olalım ?

     Herkes şunu iyi bilsin ki; biz Silivrispor’u bu kan emicilerden kurtarmadan bu görevi bırakmayacağız.Buradan tüm Silivri’li Anne ve Babalara sesleniyoruz, Dikkat edin çocuklarımızı kötü alışkanlık edinebileceği malum yerlerden uzak tutun. Biz kimseden korkmadan çekinmeden Silivri için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur.

SİLİVRİSPOR YÖNETİM KURULU

EDİTÖR NOTU: Taraftar Derneği açıklama yapana kadar, basın açıklaması yapılan mekanın her türlü gayrimeşru olayların yaşandığı yer olduğunu açıkladığınız için ispat etmekle de yükümlüsünüz. Emniyette şikayetleriniz var mı? Daha önce taraftarlar grubu Mustafa Saral'a ve Ümit Kalko'ya el salla başkan el salla diye tezahürat yaparken, size yönetim istifa diye bağırmaları acaba neden diye düşündünüz mü? Biz küfür etmedik, darp etmedik diye açıklama yapmanızı beklerdik.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol