Silivri Facebook
banner88

Türkiye 3. sü Erel Spor Kulübünden...

Türkiye 3.sü Erel Spor Kulübünden

Geçtiğimiz hafta 26-28 Mayıs tarihlerinde Marmariste yapılan Türkiye Taekwondo okul sporları şampiyonasına 2 sporcu ile katılım sağlayan Erel Spor Kulübü bu sefer de madalyasız dönmedi.

2017 yılında yıldızlar kategorisinde boş geçmeyen kulüp Türkiye Şampiyonasını da başarıyla tamamladı. 49 kg Avrupada 3. İstanbulda 3. Marmara'da 3. Bu kez de Türkiyede 3. Olan Alperen Küpelioğlu Silivri'yi okulunu ve kulübünü en iyi şekilde temsil etti. 45 Kg Hüseyin Cengiz Saraç İstanbul şampiyonu ve Marmara şampiyonu 44 Kg Feyzanur Kurt İstanbul 3.sü Önümüzdeki ay yapılması planlanmaktaki yeni bir Türkiye şampiyonası hazırlıklarına başlayan kulüp ve sporcular her çıktıkları müsabakadan sonuç ne olursa olsun tecrübe kazandıklarını ve her adımlarında daha fazla güçlendiklerini dile getirdiler.

Antrenör Ahmet Akpınar ''Öncelikle Marmariste yapılan şampiyonaya katılmamızı sağlayan Silivri belediye Başkanımız sn. Özcan IŞIKLAR'a desteklerinden dolayi yönetim ve sporcular adına çok teşekkür ederim. Başarı odaklı çalıştığımız idman sistemimizle ve abi kardeş aile ortamımızla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Sporcularımızın yeteneklerini geliştirerek ve geleceklerinin planlarını yaparak başarıya yöneltiyoruz. Sosyal ve kültürel faaliyetler ve sporcularımız arası seçme seçilme ortamlarını tesis ederek özgüvenleri arttırıp sağlıklı düşünceler oluşturuyoruz.Sporda başarılı olan tüm sporcularımız okullarında da çok başarılı. Bu ortamların oluşmasının en başı ve temeli olarak Bilal Erel Hocam ve Kadir Saraç başkanım biz gençlere her zaman yol gösterip ön plana çıkarmasından kaynaklı ekip işidir. Kendilerine velilerimize ve bize maddi manevi destek veren tüm bireylere çok teşekkür ederim. Yaptığınız yardım ve destekler bizim sporcularımıza değil sizin çocuklarınızadır.''

Türkiye Şampiyonasında yarışan Sporcular Alperen Küpelioğlu Ertuğrul Gazi ortaokulunu temsilen, 

Hüseyin Cengiz Saraç Çagrıbey Ortaokulu temsilen yarışmışlardır.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeErel SPOR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol