Silivri Facebook
banner88

BELEDİYEDEN GELEN PİS KOKULAR. (C. DAVUTOĞLU)

BELEDİYEDEN GELEN PİS KOKULAR

SİLİVRİ Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ikinci toplantısında Metin Karakaş, 2012 yılı faaliyet raporunu eleştirirken şöyle bir cümle kullandı “ belediyenin arkasındaki gıda bankasından pis kokular geliyor, korkarım ahlak polisi olaya el koyabilir” demişti.

Aradan geçen zaman içerisinde nedir bu pis kokular diye yaptığım araştırmada direkt olarak gıda bankasına bir suçlama yok…

Konu gıda bankasını ilgilendirmiyor ama arka bahçede bazı kokuların olduğu Silivri’de konuşulmaya başlanmış…

Bazı kişiler suçlanıyor, hazır bir konu vardır diye bir takım isimler havada uçuşuyor… Önce bu isimlere yazık…

İspatı çok zor olan bir konuda bence iki yol var… İlki Başkan Işıklar’ın önce kendisinin araştırması sonra şüphesi varsa müfettiş talep etmesi.

İkinci yol ise bu iddiayı ortaya atan Karakaş’ın savcılığa başvurması…

Detay araştırmamda Metin Karakaş “ mecliste bu konuyu hiç açmayacaktım ancak başkan, beyaz masada insan ayırımı yapıldığını söyleyince dayanamadım… Arka bahçeyle ilgili bize şikayet edenlerin gıda bankasına gelen muhtaç kişilerin suiistimal edildikleri bilgisi var ayrıca tarafıma bizzat gelip şikayette bulunanla da görüştüm” dedi.

Başkan Işıklar ile de görüştüm, onun da haberi var ve bir araştırma yapıyor… “Konu doğruysa savcılığa veririm, kimsenin gözünün yaşına bakmam” dedi.

Arka bahçede olanları çok açık ve net yazmak isterdim ancak herkesin çoluğu çocuğu var… Doğrudur, değildir kimsenin günahını alamam… Doğruysa hukuk devreye girer. Kimsenin yaptığı yanına kalmamalı çünkü olaylarla hiçbir ilgisi olmayanların isimleri de Silivri’de dolaşmaya başladı…

Sayın başkan, araştırmanızı bir an önce sonuçlandırmanız lazım, yaşananlar doğruysa kişi veya kişiler sadece kendilerine zarar vermekle kalmayıp direkt size zarar verir… Böyle bir olayın ispat edilmesi size düşer, ispat ettikten sonra gereğinin yapılması da sizi yüceltir…

Çanta’daki olay gibi nasıl olsa bu olayda patlar, patladığı zaman da en çok sizi üzer… Bu konuyu özel bir olay olarak göremeyiz zira olay bir kurumda geçiyor… Bu kurum adı üzerinde “belediye” herkesi, hepimizi ilgilendirir.

Daha fazla bir şey yazamıyorum üzüntümden…

Kendisinden başkasını düşünmeyeni,

Biz hiç düşünmeyiz.

Sevgiler

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol