Silivri Facebook
banner88

DEĞİRMENCİ TEK BAŞKAN ADAYI!... (C.DAVUTOĞLU)

DEĞİRMENCİ TEK BAŞKAN ADAYI (!) (C.DAVUTOĞLU)

Öğle yemeklerimi yediğim ikinci adresimdeyim… Hava çok güzel ve güneşli dışarıda oturuyorum, tam yemeğimi bitirdiğimde masa bir anda 5-6 kişi oldu… Yılmaz Kandemir’i gören ona bir selam vermeden geçemiyor, koyu bir sohbet olduğunu duyanlar demir atıyor ya dinliyor ya da lafa karışıyor… Etraf tanıdık tanımadık bir çok insanla çevriliyor.

Önce Kandemir yeni bir ihale konusu açtı ve yazmayacaksam anlatacağını söyledi. Tabi ki yazmam dediğime göre yazmam ama söz döndü dolaştı orada olanlardan biri “başkan, Abdullah Yıldırım ve Selami Değirmenci’yi aramış, Abdullah Yıldırım küfür edip telefonu kapatmış.”

Bir başkası “ Mustafa Sarıgül ile Selami Değirmenci görüşmüş şayet Sarıgül İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı olursa Selami Değirmenci CHP Silivri’den tek aday gösterilecekmiş.”

Yalçın Yönet sütten ağzı yanmış ve mecliste tartışılan Ramazan Sakallıoğlu ile yaptığı konuşmanın sonunda savcılıktan takipsizlik kararı çıkmasının ardından topa fazla girmemeye özen gösteriyor…

Değirmenci konusu uzayınca “ben telefon edip soracağım bakalım söz almış mı Sarıgül’den” dedim,,, İşte tam o sırada Değirmenci’yi tesadüfen karşı kaldırımdan geçerken gördüm ve kendisine soralım bakalım doğru mu diye “Selami kardeşim gel bir çay içelim” diyerek çağırdım. Sarıgül konusunu hemen sordum… Görüşmüşsün, tek aday gösterilecekmişsin doğru mu diye sordum…

Cevap net ve kesin oldu “Mustafa Sarıgül anket yaptırır ve 1 oy bile kim öndeyse onu aday gösterir. Yok böyle bir şey. Ayrıca belediye başkanı beni aramadı kim söylüyor bunları” Dedi.

Bugüne kadar Değirmenci bana hep doğruları söyledi, daha önce yazıp ortaya çıkardığım MHP’ye geçiyor haberinde olduğu gibi…

Bulunduğumuz ortamda telefon ile birkaç görüntü aldım, aklım Abdullah Yıldırım’ı arayan başkanın yüzüne küfürle telefonu kapatması takıldı…  Bu da gerçek çıkmayacak ama onlarında görüşünü almak lazım dedim…

Abdullah Yıldırım’a konuyu sordum… “biz medeni insanlarız, böyle bir şey olur mu? Çok önceden kendisine bir yazı ile yapılan yanlışları yazdım, mesele budur.” Dedi.

Yeterli cevapları almıştım ama bakalım Işıklar ne düşünüyor diye kendisine sordum..

Işıklar “ Selami Değirmenci ile görüşmedim, Abdullah Yıldırım bana bir yazı yazmıştı, ben de cevapladım, yani telefonu yüzüme kapatma diye bir olay olmadı… Ayrıca Abdullah Bey belediyeye gelir, istediği zaman yanıma gelebilir, zamanında yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan sorunlar oldu. Ailelerimiz halen görüşür. Üç beş kişi var bu sözleri çıkaran, kap içinde ne varsa dışarı onu sızdırırmış. Bu dedikodu kültürü kimseye bir şey kazandırmaz” Dedi.

Şimdi bunları niye yazdım biliyor musunuz?

İnsanlar ortaya bir laf atıyorlar, işine gelip hemen inanmaya hazır pek çok insan var. O insanların beslendiği dedikodu ne kadar gündemde kalırsa o kadar mutlu oluyorlar.

İşin en garip yanı bu dedikoduları yapanlar hatta kendisi çıkaranlar bir müddet sonra kendileri inanıyorlar…

Yapmayın!… Etmeyin!...

Gıybet en büyük günahtır…

Bir o kadar da ayıp.

Sevgilerimle.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol