Silivri Facebook
banner88

EĞİTİMSİZ KİPA
 
Hafta sonu otopark sorunu olmayan, (özellikle bunu yazıyorum çünkü defalarca Silivri esnafının kendi arabalarını yollara çekmesi ile alış verişe gelenlerin araçlarını çekecek yer bulamadığına değinmiştim) Kipa’ya gittik. Alış verişten sonra kasaya kredi kartı ile ödeme yaptık ve bir bankanın 75.00 Ytl üzeri alış verişlerde bir ay erteleme kampanyasından faydalanmak istediğimizi söyledik. Birkaç kez tekrar etmeme rağmen kasiyer hanım ne cevap verdi ne de yüzümüze baktı. Israr edince, Müşteri Hizmetlerine gidin. Dedi…
 
Geldik müşteri hizmetlerine…
 
-Hanımefendiye konuyu anlattık…
- Sadece Çarşamba günleri var o kampanya…
- Afişlerde Çarşamba günü yazmıyor…
- İyi bakın!
- Gittik bir daha baktık, yazmıyor…
- Şimdi siz bakın.
- Size şefimizi çağırayım. Dedi. Şef hanım geldi ama aynı konu devam ediyor. Çözüm yok! En sonun da şef hanım, bankaların kampanyalarını takip edemiyoruz. Hangisi Çarşamba günleri, hangisi her gün bilemiyoruz dedi.
- Gülerek, Eğitim Şart dedim…
 
Konu halloldu ama Kipa elemanlarının eğitim almaları düşüncem devam ediyor. Konuştuğum her elemanın isim ve soy isimleri mevcut.
Bir de Kipa ve benzeri marketlerin götürdükleri var. Götürme dediysem öyle bildiğiniz götürme değil…
 
Amerikan CNN televizyonu, Marketplace Middle East programında Türkiye’deki alışveriş merkezlerinin ( AVM ) küçük işletmecilere olan etkisini inceleyerek, Alışveriş merkezlerinin Türkiye’de Tüketim çılgınlığı ile gelen yaşam biçimini değerlendirdi. Bu programda bir AVM’nin açılmasının etrafındaki 50 küçük dükkanın kapanması anlamına geldiği kaydedildi.
Sevgilerimle.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol