Silivri Facebook
banner88

Fenerköy AKP'ye döndü

Yirmi yıldır tanırım onları, Fenerköy’lü iki kardeş, yıllardır Parkköy ve Saraçoğlu Sitelerinde esnaflar, buralarda oturan kişilerin takdirlerini kazanmış çok düzgün insanlar… Marketlerinin üst katında kafeteryaları var, akşamları çevre sitelerde oturanlar ve çalışan insanlar bu kafeteryada bir araya geliyorlar. Tabii, son zamanların en önemli konusu yerel seçimler olduğundan her söz de seçimlere çıkıyor.

- Hayırlı işler Ayhan Kardeşim.
- Hoş geldin Ağabey.
   Biraz konuştuktan sonra söz seçimlere geliyor.
- Yerel seçimlerle ilgili neler düşünüyorsunuz?
- Ağabey, biz AKP’ye hiç oy vermedik, Selamiciyiz ama son beş yılda Silivri’ye yapılan yatırımları gördükten sonra, mutlaka yeni yatırımlar için Hüseyin Turan’a oy vereceğiz. On oyumuz var hepsi helal olsun, Silivri’de bu güne kadar hiç kimsenin yapamadığını yaptı ve 200 Trilyon alt yapıya yatırım yaptı. Belediye Binası, Hastane, çocuk parkları, yollar hep onun eseri. Daha bir çok yatırımlar var, devam etsin istiyoruz ve onu destekliyoruz.
Yan komşusu su dağıtımı yapan yine Fenerköy’lü Gültekin’in görüşleri de şöyle:
- Ağabey, Fenerköy AKP’ye döndü.
- !!!! Nasıl yani?
- Muhtarımız Muharrem Eren, müjdeli haberi verdi, Fenerköy’e üniversite geliyor. Bu çok önemli konuya sahip çıkmamız lazım, köyde kimle konuşsak herkes AKP’ye dönmüş durumda. Hüseyin Turan başkan olmazsa, bu yatırım buraya yapılmaz. Silivri İstanbul’un yıldızıysa, Fenerköy’de Silivri’nin yıldızı olacak.
 
Yaptırdığım bir iş için, ödeme yapmak üzere mobilya ustası Ömer Beyin yanına uğruyorum.
- Kolay gelsin ustam.
- Sağol Ağabey hoş geldin.
Söz yine dönüp, dolaşıp seçimler oluyor. Bu sefer soru karşıdan geliyor.
         - Ağabey siz gazetecisiniz, haberiniz vardır, kimler arasında geçer seçim? Kim kazanır?          - Bu sorduğun sorunun cevabını halk verecek, yani sizler vereceksiniz, sizin düşünceniz çok önemli. Siz ne düşünüyorsunuz?
           - Ağabey, yıkana değil, yapana oy vereceğiz.
 - Kim neyi yıkmış?
 - Bak ağabey, 15 yıldır Silivri’ye çivi çakmayanlar, yapılana da engel oldular, Eski Garden arkasına o zamanlar Büyükşehir asfalt dökmüştü, Selami bey bu asfaltı söktürdü. Büyükşehir yan yol yapmaya kalktı, ona da karşı çıktı. Son beş yılda yapılanlar, Silivri için imkansız işlerdi. Bu işleri Hüseyin Bey başardı… Bir de Yılmaz bey aday adayı olmuş tekrar ama ne yapacağını bir anlatsa bilsek.
Gördün mü? Bir de bana soruyordun kimler arasında geçer seçim, kim kazanır? Diye. İşte! Soruların yanıtları kendiliğinden ortaya çıktı… Halkın büyük çoğunluğu ne düşündüğünü sandığa yansıttığında, sonuçta kendiliğinden ortaya çıkacak.
Sevgilerimle.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol