Silivri Facebook
banner88

ÖZCAN IŞIKLAR 10 KASIM GÜNÜ NEREDEYDİ? (C.DAVUTOĞLU)

ÖZCAN IŞIKLAR 10 KASIM GÜNÜ NEREDEYDİ?

 

1O KASIM Atatürk’ü Anma Günü’nde Atatürk Meydanı’nda yapılan törende Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı göremeyenler önce neden gelmediğini merak ettiler….

 

Bir anda meraklar yorumlara daha sonra da ilginç laflara bıraktı yerini…

 

“Işıklar Ankara’ya gitmemiş” “Işıklar yurt dışına çıkmış” “Işıklar 10 Kasım günü nerede?”

 

Yolda görenler “ağabey sen bilirsin Işıklar Ankara’ya gitti mi? Kimi de “Ankara’ya gitmemiş, nerede acaba?” Diye sorgu sual ediyor.

 

Ankara’ya gidenlere ulaşmaya çalışıyorum telefonların çoğu kapalı… En sonunda beni aradılar (şarjları bitmiş)… Başkan kafile ile Ankara’ya geldi mi? Diye sordum. Gelmediği yanıtını aldım… İyice merak etmeye başladım, niye telefon açıp kendim sormuyorum diye düşündüm ve akşam saat 19.00’da aradım…

 

Telefon açtığımda siyasiler bir müddet sonra geri dönerler, Başkan Işıklar 12 dakika sonra beni aradı… Telefonu açtığımda başka birisi konuşuyor sandım… Boğuk bir ses tonu, zor konuşuyor…

 

İşte aramızda geçen diyalog…

> “Hayırdır başkanım geçmiş olsun hasta mısınız?

> “Evet Ağabey, dün akşam Kalepark’ta bir toplantımız vardı, orada üşüme ile devamlı ter başladı… Silivri’deki tören için vekil olarak Seval Fildişi Hanımı bıraktım ben de Ankara’ya gitmek üzere eve geldim hazırlık yaptım ama ter boşalmaya başladı… Biraz bekledim, hatta yanıma bir battaniye alıp otobüste en arkaya geçer, uzanır ve terlerim diye düşündüm ama o gücü de kendimde bulamadım. Silivri’de vekil olarak bıraktığım Seval Hanım’da olduğundan akşama kadar istirahat ettim… Yarın kendimi biraz iyi hissedersem öğle vakti seni arayayım Silivri Avcılar Derneği’nin yemeği var ona katılırız beraber.”

 

>“ Elbette başkanım ama kendini zorlama bu hastalık bir geldi mi uzun süre gitmez.

 

Başkan, bugün öğle vakti aradı… Gelemeyeceğini söyleyecek zannettim ama çıkmak üzere olduğunu söyledi… Beni aldığında yüzüne baktım, gözleri kan çanağı gibi, yüzü sararmış bir vaziyetteydi. İlaçla ayakta durduğu belliydi…

 

Avcıların yemeği B.Sinekli Piknik Alanı’nda yani açık hava, gözüm Başkan Işıklar’ın üzerinde, devamlı öksürüyor ve ilaç alıyor… Masa masa dolaştı… Biraz piyango çekilişini izledi ve kalktı.

 

Bilirsiniz sanatçılar “sahne kapanmaz” derler… Anneniz, babanız ölür, hastalanır veya bir probleminiz olur ama sahne kapanmaz.

 

İşte! Bir kez daha gördüm ki halka hizmet edenler için de durum aynı…

Zor bu işler çok zor.

 

Sevgilerimle.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol