Silivri Facebook
banner88

Siyasete merhaba...
Zaman, zaman ülkenin ekonomik sorunlarına değiniyorum ve genel siyasetle kombine ediyorum.Mademki seçim sathı mahalline girdik, o zaman biz de siyasi görüşlerimizi ortaya koyar, doğrularımızı, düşüncelerimizi, aday adayları ile ilgili görüşlerimizi, tahminlerimizi sizlerle paylaşırız…
 
Genel seçimlerdeki tahminim, seçilenleri bile şaşırtmış ve nasıl tahmin ettin diye merak etmişlerdi… Bu tahminimden sonra girdiğim iddiadan kazandığım elbiseler hala alınmadı ama olsun, en azından iyi bir örnek oldu ve artık kimse iddiaya girmiyor… Genel seçimden önce %40 üzeri olur dediğim sonuçlar AKP’lileri bile şaşırmıştı. Benim iddiayla falan işim olmaz ama o kadar çok geziyorum ve halkla konuşuyorum ki tahminlerim ve önsezim, halkın düşüncelerini yansıtıyor…
 
Şimdi, Eyvah! Siyaset yazacakmış deyip artık yanımda konuşmayacak bazı siyasetçiler, ama tek yapmayacağım şey belden aşağı vurmak… Konuşulan özel konular her zaman bende kalır.
 
Halkın bilmesi gerekenleri,  bizlere ulaşan haberleri, şimdilik aday adayları, daha sonra adayları yorumlayalım ki, onlara oy verecek seçmenlerin bilgisi olsun. Bizim düşüncelerimize değer veren okuyucularımıza, açıkça aktaralım gördüğümüz olumlu ve olumsuzlukları…
Başta şunu söyleyeyim, bu güne kadar hiç kimseden bir menfaat temin etmedim, etmemde… Keseme, kursağıma haram para girmedi, girmez de… Bundan dolayı, kimseden korkum yok. Yani çiğ yemedim karnım da ağrımaz.
 
Bunları niye yazıyorum biliyor musunuz? Yarın, bir gün yazdığım konularda, beni arayıp da, niye böyle yazıyorsun diyenlere pabuç bırakmayacağımın bilinmesi için. Ayrıca, gerçekten haksızlığa uğramışsanız veya size yapılmış olumsuzluklar varsa, bana yazabilirsiniz.
 
Bu güne kadar siyaset yazmamamın nedeni, insanları kamplara bölen, kardeşin kardeşi vurduğu, kimseye güvenilmeyen dönemlerde gençliğimin geçmesiydi. Çok etkilendik o zamanlar, ülkenin onlarca yılı heba oldu gitti… Siyaset insanlara dost kazandırmalı, düşman değil.
Silivri’nin siyasi gündemini okumak ve düşüncelerimi takip etmek için beni okumaya devam edin, değerli Silivrililer. Sevgilerimle.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol