Silivri Facebook
banner88

''Ahmet-Hüseyin elele, birlikte zafere''

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, seçim çalışmaları kapsamında önceki akşam Selimpaşa E-5 Kıraathanesi’ne misafir oldu. Yoğun katılım nedeniyle kahveye giremeyen Başkan Turan ve ekip arkadaşları, seçim otobüsünün üzerinden halka seslenmek zorunda kaldı. AK Parti’nin Selimpaşa’daki kahve toplantısı, yoğun katılım nedeniyle mitinge dönüştü. Soğuk havaya rağmen toplanan coşkulu partililer, adaylarını omuzlarda taşıdı.

“AHMET-HÜSEYİN ELELE, BİRLİKTE ZAFERE”
“Ahmet-Hüseyin Elele, Birlikte Zafere” sloganları altında ilk konuşmayı Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu yaptı. “Verilen bütün sözleri fazlasıyla yerine getirdik, bu nedenle gönlümüz rahat, alnımız ak.” diyen Ahmet Yağcıoğlu, hizmetlerini “İçme suyumuz İSKİ’ye bağlandıktan ve doğalgaza kavuştuktan sonra yaşantımız daha kolaylaştı. Sağlık ocağımız yenilenip dev bir devlet hastanemiz yapıldı ve yıllardır kapalı kalan üniversitemiz tekrar eğitim vermeye başladı. 1200 öğrenciye hizmet veren bu okulu tekrar sizlere kazandırmış olmak büyük bir mücadelenin sonucudur. 3 lise ve 4 ilkokulumuz da şu an en iyi şartlarda öğrencilerimize eğitim veriyor.” sözleriyle özetledi. Yağcıoğlu konuşmasını “Bu dev hizmetlerin devamı için bu kadroya sahip çıkalım” sözleriyle tamamladı.

KARAKAŞ: MEKANLARA SIĞMIYORUZ
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş da konuşmasında, “Biz artık sadece kahveleri değil sokakları ve meydanları da dolduruyoruz. CHP’liler doğru dürüst toplanamazken, bizleri dinlemeye gelen aziz milletimizin yoğunlu nedeniyle mekanlara sığmamaya başladık. Bakın bugün metrobüs, Kadıköy’den Avcılar’a geldi. Sayın Kılıçdaroğlu Silivri’ye gelirken ‘Gürsel yolculuk çok uzun sürdü,biz acaba önce Tekirdağ’a mı geçtik?’ demiş. Düşünün ki Silivri’ye hiç gelmedikleri için yolculuk ne kadar uzun sürmüş kendilerince. İşte Işıklar da Kılıçdaroğlu’nun başka bir versiyonudur. “AK Parti zaten her şeyi yapmış biz ne yapacağız?” diyen başkanlarına ‘Salla bir şeyler’ demek zorunda mı kaldı acaba?’’dedi.

TURAN: MAKAM SEVDALISI DEĞİLİZ
Alkış yağmuruna tutulan Metin Karakaş’ın ardından yine alkışlar arasında Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan söz aldı. Başkan Turan, “Siz neredeyseniz ben oradayım. Bu hep böyle olacak. 19 yıldır aktif siyasetteyim ve benden daha eski olan Sayın Ahmet Yağcıoğlu hep örnek aldığım bir yöneticidir. Bizler makam sevdalıları değiliz. Makam koltuğumuzda otursaydık sadece Silivri’ye ve diğer yerlere yapılan katkı ve hizmetlerde hiçbir payımız olmazdı, daha doğrusu bu hizmetlerin hiç biri şu an hayata geçmiş olmazdı. Onlar Çoru ve Edirne’deyken bizler burada sizlerleydik. CHP’liler seçimden seçime buralara uğrayan insanlar, ne yapmışlar ki sizler için! Bizler yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı sizlere anlatarak, hayatınızı daha da kolaylaştırmak adına her daim yanı başınızda yer almaya devam edeceğiz’’diyerek sözlerini noktaladı.
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, güçlükle girebildikleri kahvede çay içip vatandaşlarla görüştükten sonra Selimpaşa’dan ayrıldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol