Silivri Facebook
banner88

'AK Parti'de görev istenmez verilir'

Melis AVCI

Silivri’de bulunan Melissa Peyzaj’ın sahibi Ziraat Mühendisi Mehmet Püsküllü, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeliğine adaylığını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde başvuru formunu ilçe başkanlığına teslim eden Püsküllü, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Püsküllü şunları söyledi;
“Bizde görev istenmez verilir. Teşkilat olarak bütün dava arkadaşlarımızın bu bilince sahip olduklarını biliyorum. Bütün Ağrılı hemşerilerimin, derneğimizin ve hatta 20 yıldan beri Silivri’de yaşayan bir Silivrili olarak Silivri halkının da desteğini alacağımıza inanıyorum. Zaten o yüzden buradayım.

Partimizin kriteri sadece seçimi kazanmak değil kriter; Silivri’yi yaşanabilir, çağdaş, modern, kentleşme yapılaşma normlarına uygun bir kent haline getirmek. Bu nedenle kent yönetmenin ne demek olduğunu bilen kendi konusunda uzman branşlaşmış, ticari hayatında birçok başarılara imza atmış, eğitimli, kültürlü, halkın beğenisini kazanmış, halkın gönlünde taht kurmayı başarmış, sevecen, atılgan, diksiyonu güzel, siyaseti bir rant kapısı olarak görmeyen “adam gibi adam” gibi istidatlara sahip olan seçkin kişilerden oluşan bir ekip oluşturma konusunda olağanüstü bir çaba sarf edilmektedir.
Silivri’nin geleceği, çocuklarımızın istikbali göz önüne alınırsa sıralamada yer verilecek aday adaylarının omuzlarında büyük yük var demektir. Birlik- beraberlik saygı- sevgi çerçevesinde bu yükün altından kalkabileceğimize inanıyoruz.”

“Sonuç ne olursa olsun kimseye darılmayacağım”

Ziraat Mühendisi olduğu için teknik anlamda birçok bilgiye sahip olan Püsküllü “Silivri’nin nüfusu hızla artmakta. Önümüzdeki yıllarda 2 milyonu geçecektir. Nüfus yoğunluğu arttıkça insan ihtiyaçları da artacaktır. İnsan ihtiyaçları sonsuzdur. Biri karşılandıkça diğeri başlar. Bir taraftan hızlı kentleşme, bir taraftan sanayi yolunda hızlı ilerlemeler kaydedilirken öte taraftan ekosisteme zarar vermeden, ekolojik dengeyi bozmadan, Silivri’yi bin bir çiçekle donatılmış bir “botanik garden” bir cennet bahçesi haline getirebilmek için birçok projeler üretilmekte ve uygulanmaktadır.
Başarı iyi bir ekiple çalışarak ancak kazanılabilir. Bu ekipte ancak ve ancak bizim partimizde mevcut. Sonuç ne olursa olsun; kimseye dargın olmayacağım. Oy, makam ve mevki için kimseye kırgın olmayacağım.
Üretilen projelerin hayata geçirilmesi için, çocuklarımız tekrar ayaklarına poşet bağlayarak okula gitmek zorunda kalmamaları için, hizmet aşkıyla yanıp tutuşan ekiplerin tekrar seçilmesi gerekir. Bu ekip içerisinde partimin bana vereceği her türlü görevi eksiksiz yerine getireceğime inanıyorum. Allah Silivri’nin ve bütün Silivri halkının yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Mehmet Püsküllü kimdir?

—1967 yılında Eleşkirt-Ağrı’da doğdu.
—Eleşkirt Lisesi Fen bölümünü bitirdikten sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu.
—1989’dan beri Silivri’de ikamet ediyor.
—1990–1993 yılları arasında Ağrı, Fenerköy- Silivri ve Silivri Lisesi’nde sözleşmeli olarak, Fen Bilimleri, İngilizce, Sağlık Bilgisi ve Matematik öğretmenliği yaptım.
—1999 seçimlerinde Kavaklı beldesinde Fazilet Partisi’nden 1. sırada meclis üyesi oldu.
—1999–2009 yılları arasında önce Fazilet Partisi daha sonra Saadet Partisi’nde Eğitim Birim Başkanlığı yaptı.
—Öğrencilik yıllarında çeşitli yerel gazetelerde muhabirlik, köşe yazarlığı ayrıca tiyatro ve fotoğrafçılık yaptı.
—Evli ve bir çocuk sahibi olan Püsküllü, Latince, Arapça ve iyi derecede İngilizce biliyor.
—1993’ten 1998’e kadar inşaat, mobilya ve peyzaj işleriyle uğraşan Püsküllü, halen rulo çim, çiçekçilik ve peyzaj alanlarında hizmet veren Melissa Peyzaj’ın sahibi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol