Silivri Facebook
banner88

AK Parti'ye yoğun katılım!
Almış oldukları sürpriz bir karar ve istekle Kadıköy Mahallesi gençlerinden AK Parti Silivri Gençlik Kolları ve kadrolarına yoğun bir katılım gerçekleşti. Kadıköy mahallesinin siyasete AK Parti’ de başlama ve çalışma kararı almış gençlerinden Recep Arı ve beraberindeki 40 arkadaşı, parti binasında AK parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici ve gençlik kollarını ziyaret ederek partiye katılım ve üyelik için resmi başvurularını yaptılar.

İlçe Başkanı ve yönetim kuruluyla birlikte ilçe gençlik kolları başkanına üye beyannamelerini teslim eden yeni üyeler “AK kadrolarda görev ve sorumluluk almaktan gurur ve onur duyuyoruz. Halkımıza her alanda kucak açmış olan Adalet ve Kalkınma Partisi gençlere de özel önem vererek gençlerin sorun ve gereksinimleriyle ilgilenmektedir. Bizler Kadıköy mahallemizde AK Parti’ yi temsil etmekten, yeni bir oluşumla mahalle irtibat büromuzun ve teşkilatımızın çalışmalarına katılmaktan ve halkımıza hizmet yolunda partimizin desteğini de alarak faydalı olmaktan onur duyacağız. Hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor çalışmalarımıza ve etkinliklerimize bir an önce başlayacağımızı müjdelemek istiyorum. Ayrıca ilçe başkanımız Sayın Ender Gezici ve yönetim kurulu üyelerimize, Gençlik kolları Başkan Vekilimiz Ferhat Gezeren ve ekibine bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Bu büyük ailenin içinde bulunmak gerçekten heyecan ve gurur verici. İnşallah genç kadrolar içinde yerimizi alarak Kadıköy mahallemize faydalı çalışmalar kazandıracağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Kadıköy Mahallesi grubundan başvurularını teslim alan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici; “Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı candan kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Kendilerine partimiz ve gençlik kollarımız adına her zaman destek olacağız. Kendilerinin partimizi teşkilat yapıları içinde en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor ve başarılar temenni ediyorum. Hayırlı Olsun” dedi.
İlçe Gençlik Kolları başkan vekili Ferhat Gezeren’de “Kadıköy mahallesinden katılımları olan genç arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler AK kadroların genç neferleri olarak her zaman doğru ve dürüst siyaset yaparak kendimize geleceğin aydınlık siyaset adamları ve yöneticileri olarak bakmaktayız. Düsturumuzda ve muradımızda siyaseti doğru ve ahlaki yönleri ile ele alarak bu yönde çalışmalar yapmak yatar. İlkelerimiz arasında genç nesle ülke yönetiminde görev ve sorumluluklar, ahlaki değerlerle süslenmiş bir siyaset anlayışı kazandırmak yatar, bu anlamda halkımıza hizmet etmek bizlerin ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın asli görevidir. Ben teşkilatımız adına aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu. İlçe Yönetim kurulunun tebriklerinden sonra, katılımlar rozet takma töreni ve toplu fotoğraf ile bitirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol