Silivri Facebook
banner88

Baykal'ın adayı Yavuzcan mı?

Haber:Melis AVCI

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü’nün aday adayları, son olarak aday adaylığını açıklayan Mali Müşavir Ertuğrul Yavuzcan ile birlikte 6’ya ulaşmıştı. Daha önce CHP Silivri İlçe Yönetiminde de görev alan Ertuğrul Yavuzcan, siyasete yeni bir soluk getirmek için aday adayı olduğunu belirtti.

Selami Değirmenci, Özcan Işıklar, Yılmaz Kandemir, Yavuz Çengel ve Şerif Sezen’in ardından aday adaylığını açıklayan Mali Müşavir Ertuğrul Yavuzcan, aday olacağına yürekten inandığını belirterek “Silivri’nin temiz bir siyasete ihtiyacı var. Bu şeffaflığı sağlayacağıma inanıyorum” dedi. Yavuzcan, aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamasında “Silivri'yi seviyorum. Bu şehrin çocuğuyum. Silivri'nin çağdaş, uygar ve gelişmiş bir şehir olduğunu hayal ediyorum. Gelişmenin kalabalıklaşmaktan ya da kent rantından değil her bir Silivrilinin yaşam ve çevre kalitesini arttırmaktan geçtiğine inanıyorum.
 
Temiz siyasete ve yeni bir soluğa duyulan ihtiyacı görüyorum. Bu çerçevede gördüğüm lüzum üzerine CHP'den, Silivri belediye başkan aday adayıyım. Silivri'yi yönetmeye talibim. Siyasette çeşitli yerlerde görev yaptım. 2004 yerel seçimlerinde Kavaklı beldesinde 1. sıra meclis üyesi adaylığım ve CHP Silivri İlçe yönetiminde gençlik kollarının kuruluşunu ve sorumluluğunu yürüttüm. Geçmiş tecrübe ve birikimlerden faydalanmanın önemine inanıyorum. Tüm gençleri siyasete, tüm Silivrilileri de yeni solukları desteklemeye davet ediyor, herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuşmuştu.

Fotoğraf altı: CHP’nin 6. aday adayı Yavuzcan, Genel Başkan Deniz Baykal ile çektirdiği fotoğrafla, “yarışta bir adım öndeyim” görüntüsü vermeye çalışıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol