Silivri Facebook
banner88

''Bu üzücü olayın CHP ile hiçbir ilgisi yoktur''
Seçim çalışmaları son sürat devam ederken istenmeyen durumların ortaya çıkmaya başlaması Silivri Kamuoyunda kaygı ile karşılanmaya başladı. Dün Gümüşyaka’da yaşanan bir tartışma sonrasında iddia edilen CHP’ler DTP minibüsüne saldırdı haberi üzerine CHP Silivri İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım yazılı bir basın açıklaması yaptı. Yıldırım yazılı basın açıklamasında  “Gümüşyaka beldemizde 11 Mart tarihinde yaşanan olay hepimizi derinden üzmüş ve bir o kadar da kaygılandırmıştır. Bilinmelidir ki, CHP kökeni ne olursa olsun tüm yurttaşlarımızı eşit olarak görmekte ve değerlendirmektedir. Yurdumuzun tamamında olduğu gibi Silivri’mizde de her türlü şovenizm’e karşı kardeşlik duygularını ve zemininin gelişmesini hedeflemekteyiz.
Demokratik Toplum Partisi Anons aracı ile diğer araç arasında yaşandığı iddia edilen tartışmanın partimiz ile uzaktan yakından bir ilgisi olmadığını kamuoyunun bilgisine sunuyorum.
Bu ve benzeri olaylar Cumhuriyet Halk Partisinin engellenemez yükselişini durdurmaya yönelik provakatif eylemler olabilir. Öncelikle partililerimizden ve tüm halkımızdan bu tür olaylara fırsat yaratılmamasını, olası gerginliklerden uzak durulmasını, kardeşlik ve barış ortamını zedeleyici provakotörlerden ve provakasyonlardan etkilenmemesini diliyor kamuoyuna saygı ile arz ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol