Silivri Facebook
banner88

Cambaztepeliler Işıkları ağırladı

CHP İlçe Teşkilatı durmak bilmiyor Silivri’nin ziyaret edilmedik yerini bırakmayan CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar ve ekibi geçtiğimiz akşam Cambaztepe’de ki Madenli Sitesi Yönetim Kurulu toplantısına da katıldı. Eşi esma Işıklar ve CHP sempatizanları her zaman olduğu gibi Işıklar’ı yine yalnız bırakmadılar.

Işıklar, Türkiye'de insanların bir torba kömür ile bir torba makarnaya muhtaç olduklarını belirterek, ülkenin ve bölgenin ekonomik, kültürel, sosyal sorunlarını değerlendirdi. “Fabrikalarımız kapanıyor. İşsizlik her geçen gün artıyor. Bütün bu olumsuzluklar yaşanırken ortada olmayanlar, bugün seçim arifesinde işsizlik sorununu kendilerinin çözeceğini söylüyorlar. Oysa işsizlik sorunu büyüdükçe büyüyor. İnsanlarımızda bir torba kömür ve bir torba makarna ile kandırılarak, oyları çalınıyor. Kuyruklarda ezilen bu onurlu, gururlu halk, zamanı geldiğinde bunlara gereken cevabı verecektir" dedi. 29 Mart seçimlerinde parti ayrımı yapmadan, siyah ve beyaz olarak bölündüğünü vurgulayan CHP’li Işıklar “Ülkemizi bu ayrımcılıktan kurtarmak adına vatandaşlarımız oylarını haktan ve adaletten yana vereceklerdir”dedi. 
Mahalle sakinleri,  Işıkların tespitlerinin doğruluğunu belirttikten ve Türkiye’nin karanlık güçlerin elinden kurtarılma isteklerini sıraladıktan sonra kendi sorunlarını aktardılar. Üst geçit olmaması nedeniyle 11 kurban verdiklerini tüm müracaatlara rağmen bir sonuç alamadıklarını belirten semt sakinleri Işıklar’dan bu soruna acilen çözüm istediklerini dile getirdiler. CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar bu sorunun çok basit yöntemlerle halledilebileceğini fakat ‘namaz da gözü olmayanın, ezanda da kulağının olmadığını ’belirtti. Işıklar:”Büyükşehir’e bağlanmanın çok büyük getirileri olacağına inanmıştık ama piyangodan para çıkan çocuklar gibi plansız programsız yapılan harcamalar sonucunda şuan bulunduğumuz noktadayız işte. Önceliği olan yer merkezimiz değildir. Tarihi Mezarlığın üzerine 5yıldızlı belediye binası da yapmak marifet değildir önemli olan ekonomik yapıyı konutlanmayı çevreye dağıtarak merkezi rahatlatmak.”dedi. Işıklar çevre sakinlerinin dileklerini ve isteklerini not alarak bir başka görüşmeye gitmek üzere Madenli Sitesi’nden ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol