Silivri Facebook
banner88

Çengel'den CHP adaylarına jest

Haber:Müge CESUR

CHP belediye başkan aday adayı Yavuz Çengel dün Yusuf Çoğal Sokak ta seçim irtibat bürosu açtı. CHP ilçe teşkilatı ve aday adaylarından bazılarının da katıldığı açılış töreninde konuşan Çengel, “İrtibat büromuz hangi arkadaşımız aday olursa emrinde olacaktır” dedi.
Törene CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, CHP belediye meclis üyeleri, belediye başkan aday adaylarından Selami Değirmenci ve Özcan Işıklar ile birlikte parti üyeleri de katıldı.

Çengel: “Hangi arkadaşımız aday olursa seçim büromuz hizmetindedir”

Açılışa geçilmeden önce kısa bir konuşma yapan Yavuz Çengel tüm katılanlara teşekkürlerini sunarak konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin gittiği yer belli. Birlik ve beraberliğimizin en üst olduğu noktadayız. Bu noktada hem bu mesajımızı verelim hem de geleceği kucaklamaya çalışmak ve Silivriliyle ilgili gelecekteki projelerimizin zenginliğini göstermek niyeti ile uzun zamandır ihtiyacımız ve düşüncemiz olan irtibat büromuzun açılışındayız Bura da insanların özgürce projelerini, düşüncelerini konuşsunlar tartışsınlar istiyoruz. Çünkü kahve köşelerinde olmuyor. Burada herkes kendini özgürce ifade edip düşüncelerini paylaşabilecek. Aday adaylığı sonuna kadar partimizin bayrağı her şeyi belli. İrtibat büromuz seçim sonuna kadar CHP’nin hizmetinde olacak. Hangi arkadaşımız aday olursa hepimiz onun emrinde ve yanında olacağız. İrtibat büromuzda da aynı şekilde çalışmalarını sürdürebilecek. Herkese geldikleri şeref verdikleri için teşekkür ediyorum”.

Yıldırım: “Aday kim olursa olsun hepimiz dimdik arkasında olacağız”

Çengel’in konuşmasının ardından CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırımda katılan herkese ve Yavuz Çengel’e teşekkürlerini sunarak şunları söyledi: “Her geçen gün partimize olan katılımlar bizlere onur ve gurur veriyor. Daha da büyüyoruz. Silivri’de bir şeylerin değişeceğini hissediyoruz. Bunlarda gerçekleşme yoluna giriyor. Aday adayı olan bütün arkadaşlarım hepsi bu konuda başarılı ve özverili olarak çalışmalar yapmakta ve yürütmekte. CHP’nin bayrağını en üste çekme konusunda hepsinin çok kararlı olduğunu hepimiz görüyoruz. Tabiî ki aday adaylığı bir süreçtir. Bu sürecinin sonunda aday adayı olan arkadaşlarımızdan biri aday olacaktır. Yavuz Başkanımızın da belirttiği gibi isterse burada bu irtibat bürosunu emrine tahsis edilmesi konusunda kendisine çok teşekkür ediyorum. Yavuz Başkanımın şahsında bütün aday adayı arkadaşlarıma bu süreçte başarılar diliyorum. Adayımız kim olursa oldun hepimiz dimdik onun yanında olacağımızı buradan bir kere daha ilan ediyor irtibat büromuzun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Kurdele birlikte kesildi

Konuşmasının başında diğer aday adayı arkadaşlarını ve İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım’ı da yanına çağıran Çengel açılış kurdelesini de birlikte kesti. Açılış sonunda misafirlere ikramlar verildi.

CHP’li diğer adaylar belde ziyaretinde oldukları için katılamadı

CHP belediye başkan aday adaylarından Selami Değirenci ve Özcan Işıklar’ın katıldığı törende diğer aday adaylarından Yılmaz Kandemir, Ertuğrul Yavuzcan ve Şerif Sezen köy ve beldelerdeki ziyaretlerini sürdükleri için katılamadı. Aday adayları geziden sonra Çengel’in yanına gelerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol