Silivri Facebook
banner88

CHP'li gençler Gümüşyaka'dan start verdi!

Haber MERKEZİ

CHP’li gençler, seçim startını verdi. Geçtiğimiz günlerde Gümüşyakalı gençlerin ev sahipliğini yaptığı bir toplantı düzenleyen gençlik kolları, coşkulu ve yoğun bir kalabalıkla ilk seçim çalışmasına başladı. Yaklaşık 250 gencin katıldığı organizasyonda yerel seçimlere yönelik uygulanacak stratejiler ve projeler konuşuldu. AKP iktidarının eleştirildiği gecede gençler mevcut şikayetlerini dile getirdiler. Toplantıda söz alan organizasyon sorumlusu Cem Çakır, toplantıya katılımlarından dolayı gençlere teşekkür ederek, yaklaşan yerel seçimlerde Gümüşyaka’yı CHP’nin kalesi yapmaya yemin ettiklerini ve 30 Mart sabahı Silivri’de CHP iktidarı olacağından şüphe etmediğini belirtti.

Cem Çakır’ın ardından sonra söz alan İlçe Yönetim Kurulu üyesi Murat Onkardeşler, Gümüşyaka’nın 15 yılda yazlık özelliğini kaybettiğini, yerel halkın esnafın geçim sıkıntısı ve işsizlikle baş başa kaldığını belirtti. Onkardeşler, gençlerin artık siyasette yer alma zamanlarının geldiğini, Gümüşyaka kurtuluşunu gençlerde bulacağını, bu coşku devam ettiği süreci CHP iktidarının mimarları olacağını belirtti. Gümüşyaka da gençleri yok sayarak hiçbir karar alınamayacağını ifade eden Onkardeşler, bu süreçte gençlerin sandıklara sahip çıkması gerektiğini ifade ederek “Kurarken halkın oyuna sunulan belediye olma kararı, kapatılırken halkı yok sayarak yapıldı. Gümüşyaka halkını yok sayan bu uygulamanın da cevabını, 29 Mart da sandıkta vereceğiz” dedi.
 
Toplantıda söz alan CHP Silivri İlçe Gençlik Kolu Başkanı Beyzat Bedel, göreve geldiklerinden bu yana yapılan çalışmaların meyvelerini görmekten mutlu olduğunu, gençlerin afiş asan, broşür dağıtan bir kitle olmaktan çıkarıp, proje üreten fikirlerine önem verilen bir hale geldiğini ifade etti. Konuşmasında Atatürk ilke ve inkılaplarına vurgu yapan Bedel Gümüşyaka’nın çağdaş Atatürkçü gençlerinin, kentlerine sahip çıkmasının örnek alınacak bir davranış olacağının altını çizdi. Toplantıya Gümüşyaka’lı aday adaylarının da destek verdiği görüldü.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol